Tayna в първа международна колаборация с L’Algerino - Балканика

Tayna в първа международна колаборация с L’Algerino

Written by on 15.01.2021

Tayna в първа международна колаборация с L’Algerino

Какво би могло да бъде по-удовлетворяващо за артиста от това да пренесе музиката си извън границите? И ето го новото международно сътрудничество – албанската звезда Tayna се обедини с френския рапър L’Algerino за песента „Moona“.

24-годишната албанска звезда Tayna, чието истинско име е Doruntina Shala, е изключително популярна в страната си, но също така и в Германия и Швейцария. Миналата година тя подписа със Sony Music и продължава да издава хит след хит. Първото й международно сътрудничество е с известния френски хитмейкър L’Algerino.

Продуцент на парчето е Cricket, който досега е написал всички песни на Tayna. Текстът е написан от двамата изпълнители. Песента има завладяващ танцувален ритъм, и r’n’b влияния и в допълнение типичната интерпретация на Tayna и L’Algerino.

Видеото е режисирано от Sekuence и разкрива играта на съблазняване, която се случва между двамата главни герои. С много колоритен визия и стилен аутфит на двамата изпълнители, видеото със сигурност ще бъде високо оценено от феновете.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist