Smiley и Delia най-накрая заедно - Балканика

Smiley и Delia най-накрая заедно

Written by on 05.10.2020

Smiley и Delia най-накрая заедно

Smiley и Delia издадоха „Ne vedem noi“, песен, считана от обществеността и от хората в бранша като най-чаканата колаборация в румънската поп музика през последните години.

„Знам, че публиката от дълго време ни моли за песен заедно, но мога да си сътруднича само когато почувствам, че това е правилната песен. Едва след като съставихме и записахме „Ne vedem noi „, почувствах, че това е песен за нас двамата. Настроението на песента просто изглеждаше подходящо за стила и гласа на Delia. Това си помисли и тя и ето че пускаме песен.“, каза Smiley.

Песента „Ne vedem noi“ е родена в началото на пандемията, по време, когато хората не можеха да се виждат, когато Smiley, току-що завърнал се от Америка, решава да се изолира в дома си, заедно с някои колеги от HaHaHa Production: „Бях на тавана си, до Lucian Nagy и Șerban Cazan, всеки от нас беше далеч от неговите, от близките си и така„ Ne vedem noi “. Ето защо направих много лайв-ове във Facebook и YouTube и дори изпях горещи части от песента и едва след като я завърших, почувствах, че липсва женското участие, че всъщност това е музикален диалог между „той“ и „тя“ и сега, след поредния период на работа, сега чувате окончателната й версия с Delia.“, обясни Smiley.

Издаването на песента „Ne vedem noi“ е празник за любителите на музиката, но и за изпълнителите: „Щастливa съм, че най-накрая пуснахме тази песен. Много се радвам да си сътруднича със Smiley, приятеля, когото сякаш познавам цял ​​живот. Той е непроменен: винаги креативен, щастлив и усмихнат. Това сътрудничество дойде естествено. Това е парче, което ни кара да чувстваме и се надяваме, че ще достигне сърцата на всички с топлина.“, заяви с ентусиазъм Delia.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist