Smiley в неочаквана колаборация с Killa Fonic - Балканика

Smiley в неочаквана колаборация с Killa Fonic

Written by on 12.02.2021

Smiley в неочаквана колаборация с Killa Fonic

Smiley стартира първата си песен от 2021 г. с Killa Fonic, „Lasa inima sa zbiere“. Песен за интимност, освобождение и мълчание в отношенията, която ще бъде намерена в новия му албум, петият в кариерата му, който е обявен за изненадващ по стил, колаборации и визия.

„Идват някои неочаквани песни, подготвям луд, ърбън албум, със съвременен саунд, денс, стрийт. Това не е нещо ново за моята музика и история, но е някак изненадващо в този момент от живота ми и е допълнение към отношението, бунта и свободата на романтичната зона, където напоследък поставям музиката си.“, казва Smiley за новия си музикален проект.

„Lasa inima sa zbiere“ говори с два допълващи се гласа за тишината, необходима в една връзка, за да позволи на любовта да говори на нейния език. Музикалното сътрудничество между Smiley и Killa Fonic започна от тяхната артистична съвместимост, въпреки антитезата, в която поставят част от публиката, и от признателността, която основателят и продуцент HaHaHa Production има към него: „Killa ми се струва силен глас на неговото поколение, на новия хип-хоп в Румъния и бях сигурен, че той имаше какво да каже отдавна, когато го чух за първи път в първия албум на Doc. Изглежда талантлив, креативен, смел и инат да прави нещата така, както ги чувства, дори ако ги тласка до крайност. Въпреки че изглеждаме и се възприемаме по различен начин, наистина имаме много общи неща и винаги се занимаваме с намирането на следващото, новото.“, казва Smiley за неочакваното, но оправдано колаборация за „Lasa inima sa zbiere “.

„Всички знаят, че Smiley е изключително строг при подбора на изпълнителите, с които си сътрудничи. Ако не се лъжа, можете да ни преброите на 5 пръста и си запазвам мястото на средния пръст, защото се чувствам умен, че направих песента със Smiley. И химията между нас е силна; заедно сме много опасни. ”, добавя Killa Fonic за творческата среща със Smiley за „Lasa inima sa zbiere ”.

Копродукция на HaHaHa Production, Cat Music и Global Records, с музика и текст, подписани от Smiley и Killa Fonic, с продукция на Florin Boka, Lucian Nagy и Serban Cazan и музикалния видеоклип, режисиран от SAN, „Lasa inima sa zbiere“ събира влюбени и разлюбени под същия прожектор и заема своето място във всеки възможен плейлист за парти.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.