Senidah с първи сингъл на английски - Балканика

Senidah с първи сингъл на английски

Written by on 16.03.2019

Senidah с първи сингъл на английски

 

След четирите си сингъла на сръбски Senidah запява на английски в новия си сингъл „Ride“ и по своя специфичен начин има да каже нещичко за любовта.

Както самата тя обича да казва, всеки момент между двама влюбени е перфектен, ако  е провокиран от техните желания. Senidah рисува своята идеална визия за любовта с въздействащия R&B сингъл, наречен “Ride”. Както и за предишните си сингли тя работи с Anze Kacafura Cazzafura и този път дава възможност на публиката да чуе как изразява емоциите си на английски език.

Нейният вокал, с ориенталско звучене на моменти и джази в други, показва отличното съчетание на различни жанрове в една песен. Интимно звучене, но същевременно подходящо и за танцуване парче „Ride“ представя Senidah като жена с приятен глас, която улавя перфектният любовен момент.

„ “Ride“ разказва за жената, която иска нещо повече, жената, която иска любов. И нима всички не се борим за това? Бихме умрели за любовта и затова аз отново пея за нея.“, каза Senidah.

Видеото, режисирано от Moonbase по перфектен начин илюстрира песента. Завладяващият ритъм е подчертан с безкрайни полета, винтидж кабрио Мерцедес и разбира се, уникалното присъствие на Senidah.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist