Sasa Kovacevic като арабски търговец - Балканика

Sasa Kovacevic като арабски търговец

Written by on 05.04.2019

Sasa Kovacevic като арабски търговец

 

Сръбската звезда Sasa Kovacevic представи новото си видео “Prevarena”, което изглежда по-скоро като клип.  Заснето е в Мароко на същите локации, където са филмирани популярните продукции „Гладиатор“, „Игри на тронове“,  „Бен-Хур“ и много други.

Музиката на песента е дело на популярния гръцки композитор Giorgos Sabanis и се изпълнява в оригинал от гръцката звезда Giorgos Mazonakis. Текстът е написан от популярната текстописка Marina Tucakovic. Аранжиментът е на Kostas Kalimeris.

За снимките на клипа Sasa Kovacevic работи с международен екип. Режисьор на клипа е българинът Martin Makariev. Както винаги, помощ в снимането оказва и неговият брат Rade Kovacevic.

Главен герой във видеото е самият Sasa Kovacevic. Той играе образа на арабски търговец, който се влюбва в една жена, но разбира, че любовта им е невъзможна. Другата главна роля е поверена на красивата сръбска манекенка Maja Marcic. Видеото е заснето в пустинята Сахара през деня и през нощта. В продукцията взимат участие над 150 души и също така много животни.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist