Otilia в колаборация с латиноамериканската звезда Lary Over - Балканика

Otilia в колаборация с латиноамериканската звезда Lary Over

Written by on 17.01.2020

Otilia в колаборация с латиноамериканската звезда Lary Over

 

Новата песен на Otilia вече е тук! След прекъсване на изявите си на местния и световен музикален пазар,  Otilia прави силно завръщане с новия си сингъл „Origami“ в колаборация с пуерториканския рапър Lary Over.

 

 

Песента е със силно ърбън латино влияния , което дава заявка, че ще покори световните класации и със сигурност ще донесе успех на Otilia. Видеото е режисирано от  Alex Volintiru и е заснето в Маями, а Otilia и Lary Over са на преден план.

„Origami“ е написана от Theea Miculescu, Gil Corber, Raymond Louis Guevara, Franklin Jovani Martinez, Marcos G. Perez и Carlos Efren Reyes – Rosado, а продукцията е дело на DeMoga studios.

“”Origami” е песен, която ме представя. Отне ми повече от година да я завърша и да я приведа в подходящата форма за издаване. Тя улава много специален момент за мен и съм сигурна, че моите фенове ще почувстват връзката веднага.“, сподели Otilia.

Otilia Bruma достига върховата точка в кариерата си в Румъния и чужбина с дебютния си сингъл  “Billionera”, който достига челни позиции в класациите в Румъния, Турция, Гърция, България, Кипър и други. Този успешен дебют я нарежда до Inna и Alexandra Stan в списъка с най-популярните румънски изпълнители на международния пазар. Следват други успешни песни, сред които “Aventura”, “Diamantes”  и топ колаборацията с  Shaggy за песента „Passion“, която издава заедно с българската изпълнителка  Andrea и Costi.

Lary Over е трап и рап изпълнител, който по произход е от Пуерто Рико. Той стартира кариерата си през 2016 след колаборации с имена като Darell, Brytiago и други. Той работи заедно с Farruko за дебютния си сингъл „Booty Call,“ издаден в края на 2016, който се превръща в хит за кратко време. Lary Over издава първия си албум „El Wasson BB“ през 2018, а песните от него имат милиони гледания и стрийминги. С над 5 милиона последователи  в  Instagram и повече от 4 милиона слушатели на месец в  Spotify, Lary Over е един от най-търсените артисти в Латинска Америка.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.