Minelli се завръща с поп денс сингъл "Could Be Something" - Балканика

Minelli се завръща с поп денс сингъл „Could Be Something“

Written by on 11.11.2022

Minelli се завръща с поп денс сингъл „Could Be Something“

Един от най-аплодираните източноевропейски артисти през последните години – Minelli се стреми да продължи поредицата си от успешни сингли с „Could Be Something“. Със запазената марка на певицата стил, който съчетава наративна поезия с танцови елементи, „Could be Something“ кара Minelli да залага на ориентиран към поп музиката саунд


„Влязох в студиото в Лондон с двама страхотни артисти Will Simms и Jordan Shaw и искахме да напишем забавна песен, която да те кара да танцуваш от първата секунда, когато я чуеш и така стигнахме до „Could be something“. Иска ми се всички хора да усетят настроение в тази страхотна мелодия“, казва Minelli

Песента е написана от Minelli заедно с Jordan Shaw и Will Simm, които са работили с изпълнители като The Pussycat Dolls и Lost Frequencies, са в ролята на продуценти.

Музикалния видеоклип към песента, вдъхновен от културата на 80-те, включва тематични дейности и тоалети от периода.

Minelli е един от най-успешните източноевропейски изпълнители и автори на песни, написала много хитове за известни изпълнители, като „UP“ & „Flashbacks“ (INNA), „F*ck That (Bastard)“ & „Addicted“ (Sickotoy) . Нейните най-нови песни – „Rampampam“ & „Nothing Hurts“ – доминираха в музикалните класации в световен мащаб, натрупвайки над 120 милиона стриймвания и 234 милиона гледания само през тази година, като „Rampampam“ дори достигна номер 4 в Global Shazam. „Deep Sea“, най-новата й песен в сътрудничество със скандалния диджей R3HAB, попадна в някои от най-големите плейлисти на Spotify, като същевременно се пуска в ефир в Централна и Източна Европа.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.