Ivan Zak отвори нова глава в кариерата си - Балканика

Ivan Zak отвори нова глава в кариерата си

Written by on 14.05.2021

Ivan Zak отвори нова глава в кариерата си

Известният хърватски музикант, певец и автор на песни Ivan Zak откри нова глава от и без това богатата си кариера с красива балада на заразна мелодия, наречена „Ide bolja godina“. Един от най-популярните местни изпълнители, който има много хитове през годините, доказа, че наистина има най-добрия период досега, като създаде собствена звукозаписна компания IZ Records, заедно с предишната продуцентска компания IZ Music & Videos. Това се случи  с песента „Ide bolja godina“, която той реши да представи на обществеността, както и това върху което работи дълги години, а собствената му звукозаписна компания е логична стъпка по пътя му.

„От години пиша и записвам песни в собственото си студио, така че осъзнах, че не би било лошо да създам собствен звукозаписен лейбъл. В нашата компания ще има някои вече добре познати имена от нашата сцена, но също и нови изпълнители, които ще направят първите стъпки в кариерата си. Имам само страхотен опит с колеги от звукозаписната сфера и съм убеден, че ще работим чудесно през новата ера на кариерата ми.“, каза Ivan Zak.

Видеоклипът към песента „Ide bolja godina“ е заснет от IZ Production в луксозна вила, а видеото дава страхотен поглед  към цялата история, която Ivan Zak е искал да предаде на вярната си публика. С песента „Ide bolja godina“ Ivan Zak ще се изяви на тазгодишния фестивал CMC във Водице.

Ivan Zak има наистина завидна кариера зад гърба си, a всяка негова песен е вдъхновявала публиката. Албумите му са продадени в хиляди копия, а той е разпродал множество концерти в цяла Хърватия и региона. Само в Загребската арена преди няколко години Ivan пя пред повече от 18 000 души. Топ продукция, топ екип и шепа хитове, всичко това бе обявено от Ivan Zak за следващия период от кариерата му.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.