Irina Rimes е напълно различна от добре познатия си стил - Балканика

Irina Rimes е напълно различна от добре познатия си стил

Written by on 11.10.2020

Irina Rimes е напълно различна от добре познатия си стил

Irina Rimes изненадва публиката с огнена поява и песен, различна от стила, с който са свикнали феновете й. Изпълнителката издаде “Your Love“, в сътрудничество с американския изпълнител Cris Cab, дръзка песен, чрез която тя напълно е напуснала зоната си на комфорт, но която й пасва идеално. Irina продължава да изследва артистичната си страна и се показва по съвсем нов начин, както за себе си, така и за публиката си.

Песента е композирана и написана от Irina Rimes, Andrei Ursu и Cris Cab, а продукцията е на Alex Cotoi, който също участва в процеса на композиране.

„Песента се появи след сесия с Alex Cotoi и wrs. Толкова ни хареса енергията, че решихме да я освободим възможно най-скоро. За първи път пускам песен няколко седмици след като е  направена. Напуснах зоната си на комфорт, имах различен подход, оформихме се според стила и посланието на песента. А сътрудничеството с Cris Cab е мечта откакто бях в университета и слушах отново и отново “Liar Liar”. Много съм любопитна за реакцията на моята публика към тази промяна в имиджа, но и какво ще генерира песента като цяло. Надявам се, че това ще бъде красива изненада за всички, които ме познават, и чисто ново откритие за всички, които не ме познават. Бих искала да благодаря на екипа и на всички, участващи в този проект. Но особено на Cris, който е наистина уверен в тази песен и я е овладял по същия начин, както аз овладях това ново предизвикателство.”, каза Irina Rimes.

И двамата изпълнители са възхитени от това сътрудничество и Cris priema с радост и ентусиазъм предложението да пее с Irina, един артист, на които той много се възхищава.

„Irina е невероятен артист с невероятен глас и нямам търпение да пея с нея на живо един ден. Бях щастлив, когато чух, че тя се интересува да си сътрудничи с мен, защото много й се възхищавам. Песента “Your Love” е за признаване на проблемите във връзката, но в същото време оставящо пространство за страст да завладее. Надявам се на всички да ви хареса и се надявам скоро да се върна в Румъния.”, заяви Cris Cab.

Видеото, направено от Alexandru Muresan – оператор и Bogdan Paun – режисьор, перфектно илюстрира текста на песента и внася допълнителен шум и колорит през цялата игра, които могат да бъдат намерени във всеки ритъм. В същото време това е идеалната възможност да открием по различен начин Irina, която прелива от чувственост и енергия.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.