INNA, MELON и Dance Fruits със свежа колаборация - Балканика

INNA, MELON и Dance Fruits със свежа колаборация

Written by on 25.10.2022

INNA, MELON и Dance Fruits със свежа колаборация

“Hello Hello” е написана от INNA с нейните редовни сътрудници Alex Cotoi, Marcel Botezan и Sebastian Barac, както и заедно с други талантливи композитори като Jones, Theea Miculescu, MELON и Joris Mur. Тази песен идеално съчетава продукцията на запазената марка на Dance Fruits със силно любовно послание.

Тази песен представлява четвъртото международно сътрудничество на INNA за годината след “Wherever You Go” (feat. Reynmen), “Talk” (feat. Ilkay Sencan) и “Déjà vu” (feat. Yves V).

MELON е виртуален артист, символ на новатори и създатели, който представлява микс от качествени продукции, със свежо и вечен звук. Артист със скрита идентичност, той непрекъснато прави преход между дигиталния и физическия свят, като има силно послание, което да предаде: всеки може да стане най-добрата версия на себе си и всичко е възможно.

Dance Fruits Music е колективният танцов профил, където могат да бъдат намерени най-готините танцови песни в света, подходящи за всеки контекст или състояние. Работейки заедно с редовни сътрудници като MELON, DMNDS и Steve Void, Dance Fruits Music се стреми да бъде най-добрият уникален магазин за танцова музика, лесно достъпен благодарение на своя плейлист, който има над 5,3 милиона последователи и се актуализира всяка седмица с музика за слушатели от цял ​​свят.

INNA имаше натоварено лято, изпълнено с концерти и фестивали в Румъния, Турция, Литва, Финландия, Естония, Белгия, като основният момент от този сезон беше нейното присъствие на сцената на Tomorrowland заедно с Timmy Trumpet и Dimitri Vegas и Like Mike. INNA, един от най-успешните артисти в Румъния, с впечатляваща кариера на международно ниво, достигна нов важен етап тази година, като артистът надхвърля 10 милиарда гледания и стриймвания. Това също е рекорд за румънски изпълнител и потвърждение на репертоар с десетки хитове, известни и оценени по целия свят, със сътрудничество с подходящи румънски и международни артисти като J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo Rida, Yandel, Alok , Timmy Trumpet, Sofi Tukker и др. Освен това тази година INNA отбеляза нов успех: тя е изпълнителят с най-много клипове в YouTube (269), надхвърлящи 1 милион гледания в света, според Kworb, но също така и изпълнителят с най-много гледания в YouTube в Европа (с изключение на Обединеното Кралство). С впечатляващ брой хитове и стотици концерти в Европа, Азия, Латинска Америка, САЩ, Канада и Близкия изток, INNA е уместно име в музикалната индустрия. Скорошните й сътрудничества с международни артисти, но също и от Румъния, правят INNA един от най-ценените артисти. Песни като „Up“ feat. Sean Paul или „Tare“ с The Motans са само някои от примерите за скорошни издания, които имаха красива история в румънските радио и дигитални класации. Изпълнителката има над 7,6 милиона месечни слушатели в Spotify и над 4 милиарда гледания в YouTube на собствения си канал. Нейният сингъл „Up“, издаден в сътрудничество с ямайския рапър Sean Paul, спечели над 100 милиона гледания в YouTube и над 43 милиона стриймвания в Spotify.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.