INNA пусна супер заразителния сингъл “Up” с лирик видео - Балканика

INNA пусна супер заразителния сингъл “Up” с лирик видео

Written by on 29.10.2021

INNA пусна супер заразителния сингъл “Up” с лирик видео

INNA се завръща с много заразителен и пристрастяващ сингъл, наречен “Up”, написан от  Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, INNA и Alex Cotoi, и продуциран от Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

Лирик видеото на “Up” е режисирано и заснето от NGM Creative, екип, който направи повечето от последните видеа на INNA (Bogdan Paun режисьор и Alexandru Muresan оператор). Красотата в екипа се състои от  Anca Buldur (грим), Adonis Enache (коса) и RDStyling стилист.

Най-новият сингъл на INNA “Up” представлява приятен химн, който не бива да изпускате! Тракът незабавно ще повдигне настроението ви, благодарение на свежо звучене, а текстът разказва историята как любовта може да се погрижи за теб, когато всичко друго в живота ти върви в обратната посока.  “Up” определено е песен, която ще проправи пътя си към върха на денс плейлистите ви.

“Изключително развълнувана съм за “Up”, това е песен, в която се влюбих от първия бийт, работих по нея със супер талантливи и специални хора от студиото. Скоро ще можете да се насладите и на официалното видео на „Up”. Нямам търпение!“, казва INNA.

Предишните седмици INNA пусна песента  „Party“ в колаборация с Minelli, „Pretty Please“ с Gaullin и “Like That” с Brian Cross.

Годината на INNA е пълна с успехи и колаборации. Песента „Flashbacks“, с над 28 милиона гледания, завладя класациите в Русия, където се нареди на №1 за 8 последователни седмици и в страните от Общността на независимите държави и Турция. След това тя пусна „Maza“, която събра над 19 милиона гледания,  „Oh My God“, колаборацията с Gromee – „Cool Me Down“, „It Don’t Matter“ с Alok и Sofi Tukker, „Papa“ със Sickotoy и Elvana Gjata и „Here“ с Carla’s Dreams, The Motans и Irina Rimes.

INNA има над 5.3 милиарда гледания в YouTube, номер 6 след европейски артисти като Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.