Ines Erbus и David Amaro отново обединяват усилията си - Балканика

Ines Erbus и David Amaro отново обединяват усилията си

Written by on 19.05.2022

Ines Erbus и David Amaro отново обединяват усилията си

Музикантите и дългогодишни приятели Ines Erbus и David Amaro, след съвместния хит “Kad Ti Dotaknem Usne”, ни представят нов втори дует, озаглавен “Bas Je Glupo Biti Sam”.

Популярните певци, които най-после пленяват публиката си на концерти след пандемията, решиха да споделят своите позитивни мисли и с нас. С бързи летни ритми те ще ни заредят с добро настроение с песента “Bas Je Glupo Biti Sam”.

„Да знаеш как да бъдеш сам е красиво и също има специален чар, но да споделяш красиви моменти с любимите си хора е безценно, така че ние също казваме колко е глупаво да си сам. Защо би било? Но ако прекарарваш добре времето с някого, можеш да бъдеш още по-добър.”, добавиха David и Ines, които заедно с Goran Sarac са и съавтори на новия сингъл.

„Песента е създадена след победата на Охридския фестивал в Македония и в добро настроение започнахме да създаваме нова мелодия в колата на връщане за Словения. Тъй като много ни хареса популяризирането на първия дует, с нетърпение очаквахме следващия съвместен проект.”, споделиха те.

Двамата музиканти заснемат видеото в Лондон, където се разхождат по лондонските улици в компанията на свои приятели, а за целите на клипа вземат със себе си и интегриран екип. „Един гълъб кацна на главата ми!“ каза през смях Ines, когато я попитахме за интересни приключения от клипа.

„Още преди да започнем да снимаме първия кадър, бях изненадана с подарък от небето. За първи път в живота ми гълъб ме наака в прясно оформената прическа. И с наистина голяма купчина. Без преувеличение. Разчитам да има късмет и песента да стане хит.“, добави Ines.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.