Amel Curic и никой друг - Балканика

Amel Curic и никой друг

Written by on 11.02.2019

Amel Curic и никой друг

 

Хърватският изпълнител Amel Curic работи здраво по новата си песен и видео “Niko”. Но най-накрая те са факт!

Песента предизвика диспут още преди да се е появила. Тя бе промотиран със специална кампания в социалните мрежи. Колеги на Amel Curic и други личности от публичното пространство публикуваха сторита в Instagram, в които казваха „Amel Curic, niko” (бел. пр. niko – никой друг) – без никакво обяснение или информация какво точно се случва. Компанията бе подкрепена от неговите хърватски колеги: Nives Celzijus, Matko Knesaurek и Katarina Baban; от спортистите Mirza Teletovic, Jusuf Nurkic, Dzanan Musa, Damir Dzumhur, Amel Tuka, Asmir Begović и Emir Spahic, а също и от други колеги на  Amel като Ilma Karahmet, Aleksandar Radojicic, Mirza Selimovic, Dzejla Ramovic, Ana Bavrka. Хората се чудеха какъв е мотивът за всички тези обявления – дали има някакъв конфликт или нещо друго се е случило. Но Amel Curic така и не обясни какво се случва.

Сега след като песента е факт, феновете са абсолютно сигурни, че това ще се превърне в един от най-добрите проекти на изпълнителя. Музиката на песента е дело на Amil Lojo и Armin Sakovic, а текстът е написан от Armin Sakovic.

Видеото е заснето в Загреб, в покрайнините на Слун и Задар, а също и на някои локации в Босна и Херцеговина. Главната роля във видеото е поверена на топмодела Aleksandra Stojakovic, която е позната с участието си в редица реклами с големи звезди, включително и футболиста Роналдиньо. Режисьор на видеото е Dario Radusin.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.