Alya с песен от сърце - Балканика

Alya с песен от сърце

Written by on 25.05.2021

Alya с песен от сърце

След успешна песен “Spet Zaljubljena”, Alya отново е влюбена и е готова с нов сингъл „Ti Z Mano Znas“. Тя иска песен, която да ни напомня за най-простите, но в същото време – най-важните неща в живота – да се събуждаме сутрин и да бъдем благодарни за всички хора, красивите възможности и събития в живота ни.

„Песента е нежна и романтична, говори главно за благодарност и отдаденост по отношение на партньора … Колко е хубаво да имаш някого с теб, който наистина те познава, чете мислите ти, чувствата ти и ти вярва, някой, който те успокоява само с присъствието или докосването си… и веднага разбираш, че всичко ще се оправи, неговата прегръдка е твоят подслон. “, каза Alya

Песента е създадена в сътрудничество с екипа, с който Alya работи през последните години, а творческият процес е бил най-бързия досега – песента е създадена много бързо по маршрута Далмация – Словения, с Raay автор на музиката и Marjetka Vovk, която е написала текста,. Те са били във връзка, когато Alya е била в сърцето на Далмация. Около самата песен е създаден хубав анекдот:

„Голямото ми желание беше да подготвя истинска песен със силно послание и не отне и 20 минути, когато Raay ми се обади и каза: Имаш го! А аз казах: Какво? Той каза: Песента е готова! Бях изненадана и всичко, което успях да кажа, беше „Удивително“! Когато я чух, разбира се, очите ми се насълзиха, защото беше като в главата ми. Казвам, че това са песни от сърцето! ”, добави Alya.

Видеото е заснето на словенското крайбрежие, в красивото място Фиеса, точно първия ден след освобождаването на мерките, когато регионите бяха освободени, така че има голяма публика от цялата страна. В историята, разказана във видеото, популярната Alya също се сгодява за първи път в живота си! Ролята на годеника на Alya беше изиграна от млад и очарователен модел Kristijan Srpcic. По случайност снимките се провеждат точно на мястото, където Alya се е влюбила за първи път, когато е била дете.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist