Alina Eremia пее за зависимостите в днешния свят - Балканика

Alina Eremia пее за зависимостите в днешния свят

Written by on 23.04.2021

Alina Eremia пее за зависимостите в днешния свят

Един от най-успешните артисти и модел за подражание за младото поколение в Румъния, Alina Eremia, пусна нов сингъл, озаглавен „Dependenta Mea“.

Песента говори за това как ние се чувстваме пристрастени към нещо и напълно зависими. Повечето хора са пристрастени към платформите на социалните медии. От началото на пандемията социалните медии се превърнаха в необходимост. Всички сме пристрастени към мобилните телефони от желанието да останем свързани с обществото.

„„Dependenta Mea“ е сингъл от новия ми албум „Déjà vu“, който ще излезе в средата на следващия месец. Исках да илюстрирам чрез видеото как станахме зависими от илюзията за виртуалното пространство, така че реалността вече да не се издига до нивото на очакванията. Искам да благодаря на хората, с които написах песента: Florian Rus, Sebastian Barac, Marcel Botezan и Alex Turcu, но също така и на W екипа, Global Records и NGM Creative.“, каза Alina Eremia.

Главният герой на видеоклипа „Dependenta Mea“ е Кинг, кучето на Alina. Тя се появява в историята като във видеоигра, събуждайки се в реалността едва в края. Така тя осъзнава колко зависима е.

Alina Eremia е една от най-обичаните изпълнителки, с многобройни песни, които се задържат на челните позиции в  музикалните класации със седмици. Припевите на песните „Noi“, „Poarta-ma“, „Filme cu noi“, „De sticla“ и „BRB“ са добре познати в цялата страна.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.