Alina Eremia и Mario Fresh пеят за разбитите сърца - Балканика

Alina Eremia и Mario Fresh пеят за разбитите сърца

Written by on 25.01.2023

Alina Eremia и Mario Fresh пеят за разбитите сърца

Alina Eremia издава „Ai Fost“ – емоционална песен, в която й партнира Mario Fresh. „Ai Fost“ е нежна балада за разбити сърца, но примирени със ситуацията на раздяла, благодарение на красиви спомени. Песента говори за поуките, за положителната страна на нещата, които остават след една любовна връзка. Чувствителният текст и лекият ритъм подчертават ярките гласове на двамата.

Песента-колаборация между Alina и Mario е композирана от тях двамата, с помощта на Paul Iorga за продуцентската част.

„Написах песента „Ai Fost“ заедно с Mario и Paul Iorga, като това беше първата звукозаписна сесия. Мисля, че тази песен търсеше нас повече, отколкото ние нея. Мисля, че имаше нужда от такова послание, което е толкова просто, но толкова сложно. Трябва да обичаш и да благодариш. Надявам се да остане в сърцата на хората. Наистина ни харесва.“, казва Alina Eremia.

„Много съм щастлив да кажа, че композирах това парче заедно с Alina Eremia и Paul Iorga. Песента беше създадена в студиото на Bear Music и първоначално всичко дойде като предложение да бъде песен за Alina, но в момента на срещата “магията“ се случи. Открихме, че сме двама съвместими артисти и наистина се ценим, така че в крайна сметка го превърнахме в сътрудничество. Моята история и тази на Alina започнаха много отдавна, когато бяхме „състезатели“ във всички състезания, където изпяха и с течение на времето пътищата ни се пресякоха в кариерите ни. За мен тази песен е шедьовър във всичките й форми. Това е чувствена песен, песен, която те прекарва през всички настроения и мисля, че заедно успяхме да създадем нещо специално, което ще достигне до сърцата на хората, особено сърцата на тези, които са минали през подобни истории.“, разказва Mario Fresh.

Alina Eremia е един от най-обичаните и влиятелни артисти в румънската музикална индустрия, със стотици милиони гледания и цяла армия от фенове, които следват всяко нейно движение. През 2021 г. изпълнителката присъства в Top 100 Media Forest Romania с 3 песни – „Noi“, „Dependenta Mea“, „Cerul Rosu“ – 2 от синглите, включени в албума „Déjà vu“, който спечели наградата за „Най-добър албум“ на The Artist Awards 2021. През 2022 г. певицата присъства в много музикални проекти, включително One True Singer или „In Zadar – Behind the Music“, най-новият документален филм на изпълнителката, където можехме да видим всички етапи, през които е преминала в музикалната сфера. Освен това 2022 г. беше много добра година от музикална гледна точка, с песни като „20:29“ или „Supertare“, заедно с Connect-R, доминираха в музикалните класации, присъствайки в Топ 10 на Radio Airplay седмици подред . Песента също спечели награда на The Artist Awards 2022, за най-влиятелна румънска песен. Наскоро Alina издаде и ново EP, „Metamorphosis“, с нови и експериментални звуци за изпълнителката, за което си сътрудничи с имена като Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc и Arman Aydin.

Mario Fresh е артистът, който завладя публиката с множество хитове като „Brațe Straine“ (с Andra), „Saraca Inima Mea“, „Daca pleci“, „Ne mintim“, „Solo“ и „Chitara Mea“, нова интерпретация на сингъла „Sa Cantam, Chitara Mea“, една от най-обичаните песни на всички времена. Тя беше последвана от „Adu-mi Soarele“, песен за всички, които се чувстват изгубени, когато човекът, когото обичат, си тръгне и „Bine De Tot“, проект, изпълнен с цветове, с невероятна енергия и свежи ритми, които ви предизвикват да танцувате навсякъде ти си. Наскоро той завладя публиката и всички радиа с песента „Necesar“ в колаборация с Renato.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.