Akcent в сътрудничество с Olivia Addams - Балканика

Akcent в сътрудничество с Olivia Addams

Written by on 05.07.2021

Akcent в сътрудничество с Olivia Addams

Песента „Heart Attack“ е уникално сътрудничество между Akcent, един от най-известните и ценени музикални проекти в Румъния, и Olivia Addams, суперзвездата на момента, която успя да стане номер 1 в Shazam Полша. Посланието на песента е за това колко бързо можем да се влюбим и колко лесно е да загубим контрол над това, което чувстваме, забравяйки кои сме.

”Радвам се, че имах възможността да пусна песен с Olivia, един от най-международните гласове в Румъния. Вдъхна на песента много магия, когато я записа. „Heart Attack“ също e повратна точка в кариерата ми, като стил, подход и маркетингова стратегия.“, каза Akcent.

”Хареса ми да работя с Akcent по този проект! Обичам песента и съм сигурена, че и вие ще се насладите на нея! Много любов и прегръдки.”, каза прекрасната Olivia Addams.

Имена като Adrian Sina, Olivia Addams, Achim Marian, Andreas Oberg и George Papagheorghe допринасят за създаването на текстовете и мелодичната линия.

Akcent, освен огромния си национален успех, се радва на признателността и благодарността на чуждестранните фенове, една от причините песента „Kylie“ да бъде пусната в Tomorrowland, един от най-големите и обичани музикални фестивали в света. Песни като „Dragoste de Inchiriat“, „Ti-am Promis“, „Buchet de Trandafiri“ или „My Passion“за любителите на музиката са едни от най-добрите песни за забавление с приятели.

Olivia Addams, феноменален артист на сегашното време, преживя успех за много кратко време, което показва, че нейните уникални вокали със скандинавски влияния и титанична работа са ключът към успеха. Всичко започна като игра на TikTok, която накрая се оказа стартовата площадка за младата изпълнителка в музикалната индустрия. Изграждайки внушителна общност от над 1 милион последователи, Olivia Addams се радва на огромен успех, както благодарение на феновете си, така и на качеството на издадените парчета. „I’m Lost“, „Dumb“, „Are We There“ и „Stranger“са изданията, които се радват на оценката на международните фенове, тези песни са  чути в най-големите радиостанции в Полша, Русия, България и Турция.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist