Zanamari с международен пробив - Балканика

Zanamari с международен пробив

Written by on 09.03.2021

Zanamari с международен пробив

Красивата хърватска певица Zanamari ари изненада с нов сингъл на английски. Песента е озаглавена „No Boy Can Do It Better“ и е промотирана из целия свят във всички дигитални платформи.

Zanamari композира музиката и написва текста на песента.

„Написах песента „No Boy Can Do It Better“ в навечерието на Нова година. Имах нужда да посрещна 2021 г. по този начин. Веднага влязох в студиото и записах вокалите за песента на един от бийтовете на Maki.

През 2021 г. реших да вляза смело и въпреки всички перспективи и настоящата ситуация в света да извлека максимума от себе си, да създам и по този начин да мотивирам себе си и хората около мен. За мен беше важно да направя обрат, защото новите неща са предизвикателство за мен и те ме движат най-много. Затова реших да скоча в нова музикална ера и да създавам песни изключително на английски.

Локдаунът физически ме отчуди от аудиторията и приятелите ми, но социалните мрежи се взривиха! Благодарение преди всичко на Instagram и TikTok, станах още по-близо до моите последователи и колеги и се създаде истинско малко „племе“, което всъщност ме мотивира да премина към английски и да дам шанс на песните ми да бъдат разбрани от целия свят.“ , каза Zanamari.

Текстът на песента провокира и много дискусии в социалните мрежи.

„Въпреки че песента е история за страстна любов, някои слушатели я тълкуват като своеобразен химн за женската сила и феминизъм. Харесва ми, когато текстът е многопластов и метафоричен, отворен за различни интерпретации … Това означава, че всеки може да намери част от себе си в него и да се идентифицира… В края на краищата, аз винаги се застъпвам за овластяване на жените, така че не съм изненадана от усещането за тази енергия, дори когато пея за любовта.“, каза хърватската изпълнителка.

Zanamari не само създава песента, но също така режисира и музикалния видеоклип.

„Аз също така режисирах и монтирах видеоклипа сама и в това има няколко важни момента, които всеки може да интерпретира по свой собствен начин. Въпреки че бяхме ограничени в местоположението поради локдауна, намерихме много интересно място и зачакахме първия слънчев ден. Чакахме го почти месец, но когато той дойде, беше идеално.“, добави Zanamari.

Песента „No Boy Can Do It Better“ вече се слуша по целия свят и дори е пусната в някои от световните радиостанции. След Хърватия водещите държави, които я излъчват, са Канада, Америка и Германия.

Досегашните реакции са толкова прекрасни, че вдъхновяват Zanamari да започне работа по нова песен.

„След този видеоклип можете да очаквате нова песен от мен всеки месец в YouTube и всичките ми платформи за стрийминг. Останете на линия! 2021 г. ще бъде плодотворна и амбициозна и пожелавам да е таква и за вас, а с тази енергия ще преодолеем пандемията и безпокойството, обзело душите ни.“, каза Zanamari.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.