Smiley и неговата декларация за любов - Балканика

Smiley и неговата декларация за любов

Written by on 09.10.2019

Smiley и неговата декларация за любов

 

„My Love“ е изявление за любовта към живота, покана да си припомним незабравимите моменти, които свързват двама души. “, каза Smiley. Това е песен, която той пише в САЩ с композитори, правили музика за Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J or French Montana.

„Искам онези, които слушат песента, да се чувстват добре, да вземат своя танцов партньор и да се насладят на момента или, ако са сами, да си спомнят за любимия си човек.“, добави Smiley. Сингълът е в напълно различен музикален стил, като микс от реге, танцхол и поп.

Клипът е заснет в Америка от Edward Aninaru, в Salvation Mountain в Калифорнийската пустиня, здание, пълно със символи, посветена на вяра и любов се правят само въз основа на одобрение и съвместимост между артиста и неговото произведение и ценностите, които пространството представлява. След като проучват работата им и тяхната  музика, феновете на Salvation Mountain забелязват потенциала на песента и с радост посрещнат Smiley и неговия филмов екип.

„Снимките продължиха цял ден и мога да кажа, че беше най-голямата жега през целия ми живот, мисля, че беше около 50 градуса. В пустинята, никаква сянка и под силното слънце, но аз издържах и се получи добро видео. ”, каза Smiley.

„My Love“ е част от поредица от позитивни англоезични песни, които Smiley си поставя за цел да издаде в близко бъдеще и с които се надява да достигне до плейлистите на колкото се може повече хора по света.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.