Sickotoy си сътрудничи с Randi за песента „Dancin’ To Forget ” - Балканика

Sickotoy си сътрудничи с Randi за песента „Dancin’ To Forget ”

Written by on 02.07.2021

Sickotoy си сътрудничи с Randi за песента „Dancin’ To Forget ”

Почти две седмици от излизането на официалния сингъл „Dancin’ To Forget ”, Sickotoy и Randi са готови да предоставят на публиката официалния музикален видеоклип. Кадрите, изпълнени с танц и емоцията на двамата герои, отлично описват начина, по който танцът и музиката се допълват перфектно, когато чувствата вече не могат да бъдат скрити. В музикалното видео също можем да видим двамата изпълнители, Sickotoy играе DJ, докато Randi играе татуист. Музикалният видеоклип е реализиран от Khaled.

Sickotoy, един от най-известните продуценти в румънската музикална индустрия, издава песента „Dancin ‘To Forget“ в сътрудничество с Randi. Силните бийтове на Sickotoy, тенденция, която вече е позната в румънския музикален пейзаж, заедно с чувствeния глас на Randi, създават перфектната комбинация, която ви кара да искате да слушате песента през целия ден.

„Още от самото начало знаех, че това ще бъде специално сътрудничество, а Randi е един от гласовете, които не можете да объркате. Работих много с удоволствие по това парче, защото това е може би една от най-чувствителните песни аз някога съм продуцирал. И фактът, че излиза с Randi, може само да ме радва.“, каза Sickotoy.

За парчето, наречено „Dancin To Forget“, както Sickotoy, така и Randi създават мелодичната линия, Randi пише текста и окончателната продукция е сливане на визията на двамата изпълнители.

„Dancin’ to Forget ”говори за убежището, което танците понякога ни представляват. Танцувайки, за да забравим проблемите във връзката или нещо, което не върви така, както бихме искали. Това е бягство от реалността, от разочарованието и всичко останало, което не ни прави щастливи. Понякога иронично, парчето говори за онзи момент на еуфория, който изпитвате, когато пиете, танцувате и се правите, че всичко е наред. Далеч от идеала, двамата „главни герои“ се крият в погледите си, замаяни от алкохол и танци, истини, които не искат да признаят и така, танцът се превръща в моментното им бягство от реалността, която не са пожелали да изживеят.

С богат опит в музиката и програмирането, Sickotoy е един от най-успешните музикални продуценти в момента. Човекът зад Sickotoy е Alex Cotoi, един от най-добрите румънски продуценти, които индустрията е виждала. Носител е и на „Грами“ за „Най-добрият алтернативен албум за латино, рок и градски“, получен чрез сътрудничеството му с Pitbull, Mohombi и Wisin за „Baddest Girl in Town“. Последните му издания като „Call 911“ с участието на MARUV или „Touche“ в сътрудничество с Misha Miller са само някои от хитовете, които той успя да издаде след първия си голям хит, „Addicted“ feat. Minelli.

Randi е добре известен румънски певец и композитор. Той беше част от дуото Morandi, с което се издигна и спечели много национални и международни награди под пояса си като художник. С уникален, недвусмислен глас, Randi пусна различни успешни парчета, като „Beijo“, „Falling Asleep“, „Oh La La“, „Angels“, „Colors“, „Ochii Aia Verzi“ и много други.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.