Sickotoy пуска „Call 911“ експлозивна колаборация с Maruv - Балканика

Sickotoy пуска „Call 911“ експлозивна колаборация с Maruv

Written by on 24.04.2021

Sickotoy пуска „Call 911“ експлозивна колаборация с Maruv

Sickotoy представи ново успешно сътрудничество за песента „Call 911“ с изкусителната украинска изпълнителка Maruv.

Песента е композирана от Sickotoy, Minelli, Maruv, Sebastian Barac и Marcel Botezan, написана от Minelli и Maruv и продуцирана от Sickotoy и Maruv.

„Maruv е артист, когото наистина оценявам, изключително талантлива и изразителна. Мога само да се наслаждавам на това сътрудничество, което ме кара да искам да имам такива преживявания отново. Надявам се, че песента ви харесва и ви дава страхотно настроение.”, каза Sickotoy.

„Когато Sickotoy за първи път ми изпрати парчето, веднага ми хареса! Работихме много добре заедно и бяхме на една страница помежду си от първия ден и в резултат направихме наистина страхотно парче! Заснемането на видеоклипа също беше удоволствие, като се има предвид колко страхотно се разбрахме. Имаме много общи неща, така че бързо се сприятелихме и се надявам да има още много изненади от сътрудничеството на Maruv и Sickotoy!“, каза Maruv.

Maruv е многостранен артис, представен от Warner Russia, с богат опит в композирането, писането на песни и музикалната продукция. С течение на времето тя издава много сингли с изключителни резултати в класациите, а през 2018 г. песента Drunk Groove, feat. Boosin, класиран на 8 място по радиото в Полша. Maruv беше номинирана за много международни награди, беше на финала на шоуто Гласът на Украйна и представи страната си на Евровизия 2019. Сред наградите, които спечели, има две платинени сертификати от ZPAV, за песента Drunk Groove.

Музикалният видеоклип, тъмен и съблазнителен, е заснет в Украйна, режисиран от Serge Vane, оператор е Eugene Kirey и продуциран от Lyolya Otchenash и Magnit Production. Видеото отлично подчертава посланието на песента и болната любов, която следва главните герои.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist