Sickotoy представя ”VKTM” - супер колаборация с INNA и TAG - Балканика

Sickotoy представя ”VKTM” – супер колаборация с INNA и TAG

Written by on 27.05.2020

Sickotoy представя ”VKTM” – супер колаборация с INNA и TAG

 

Sickotoy се завръща с нов разбиващ хит: „VKTM”, с мощен, еклектичен саунд и супер колаборация с с INNA и TAG.

Песента е композирана от Breyan Isaac и Sickotoy (Alex Cotoi) и е продуцирана от Sickotoy.

Футуристичното, секси, фешън, динамично и енергично видео е режисирано от Bogdan Paun и Alexandru Muresan (NGM Creative), сценарият е дело на Andra Marta и Cristina Poszet (NGM Creative), а видеопродукцията е дело на Loops Production.

“VKTM” беше много интересно музикално преживяване. Колаборирах с Breyan Isaac и INNA, чийто глас и поведение превърнаха парчето в нещо голямо. Създаването на песента беше много забавно, имахме пълна творческа свобода. Посланието на трака може да бъде прието като табу в нашия ежедневен живот, защото всеки от нас изпитва чувства, които не може да изрази открито, но има и моменти, в които си болезнено открит и ставаш раним и  тогава се превръщаш в жертва на любовта. Бийтът е силен, пълен с енегрия и се надявам да се превърне и в клубен хит.“, каза Sickotoy

„”VKTM” е парчето, което слушам на рипийт нон стоп и нямах търпение да излезе“, сподели INNA

“”VKTM” вероятно е една от най-уникалните песни, в чието създаване сме участвали. Тя е едновременно уязвима, снизходителна, извинителна и откровено бунтарска. Знам, че всеки се е чувствал така поне веднъж. И още повече, направих песента с приятели. Така че това я прави още по-добра.“, заявиха TAG.

Sickotoy издава преди това “Addicted” feat. Minelli, “You Don’t Love Me” feat. Roxen и “Dum Dum” feat. Ilkay Sencan,  тракове, които носят запазената марка нарумънския продуцент, главен виновник за създаването на някои от хитовете на артисти като Carla’s Dreams, Delia, The Motans, Alina Eremia и други.

TAG – The Anti Group е продуцентски състав, работил с Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears и други носители на „Грами”.

Наскоро INNA издаде сингъла си “Not My Baby”, с повече от 8 милиона гледания в  Youtube, както и “Sober”, песент, която бе много добре приета от феновете,. И двете песни са завръщане на изпълнителката към електронната денс музика – саунда, който я наложи като артист.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.