Sickotoy в свежа колаборация с Misha Miller - Балканика

Sickotoy в свежа колаборация с Misha Miller

Written by on 25.10.2020

Sickotoy в свежа колаборация с Misha Miller

Sickotoy издаde “Touche” с участието на Misha Miller, изпълнител от Молдова, чийто глас може да се чуе в хита “Smoke Me”. Сътрудничеството на двамата артисти очертава динамична, загадъчна песен, която придава завладяваща атмосфера. Посланието, изпратено чрез текста, разкрива опита за намиране на решение за излизане от токсична връзка, от която изглежда няма изход.

Песента е композирана от Sickotoy, Sebastian Barac, Minelli и Marcel Botezan, текстът е подписан от Minelli, Mohombi Moupondo и Sebastian Barac, а продукцията е на Sickotoy.

„Радвам се за това сътрудничество с Misha Miller, изключително талантлив артист. “Touche“ беше създадена бързо и ние сме доволни от резултата, особено след като дълго време се опитвахме да намерим подходящата песен за колаборация. Нямаме търпение да го изслушате и да разберем вашите отзиви.“, каза Sickotoy.

Misha Miller е възхитена от съвместната работа, тъй като Sickotoy е един от артистите, които оценява и следва. Изпълнителката каза: „Sickotoy е един от любимите ми артисти, уникален проект в Румъния. За мен беше истинско удоволствие да работя заедно с него, той също е и необикновен човек, в допълнение към професионализма, който проявява във всеки проект. За мен беше чест да работя с него и се надявам, че нашата песен достига до сърцата на всички.”

Кадрите на видеото бързо се следват един след друг, за да представят по-добре визуално динамиката на песента и е заснет в Lido от хотел Phoenicia. Режисьор на клипа е Anton San, оператор е Alexandru Muresan, а видеопродукцията е направена от Loops Production.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.