Sebastian Popovic и истинската любов - Балканика

Sebastian Popovic и истинската любов

Written by on 17.02.2021

Sebastian Popovic и истинската любов

Нова песен идва от хърватския певец и композитор Sebastian Popovic. След успешния есенен сингъл „Etanol“, който говори за лудото съзряване, темата на новата песен „Normal“ е, че животът е в щастливата любов.

„Представих си истинска, чиста любов, която винаги идва при нас неочаквано. Няма значение дали това са чувствата, които искам да ми се случат, или вече ги изпитвам. Така е създаден и заснет и  видеоклипът.“, каза Себастиан.

„Заради любовта ние винаги правим луди неща. На двайсет може да избягаш от дома си, на трийсет ще преминеш половината свят за една целувка, на петдесет отново ще направиш нещо „ненормално“. Всичко за любовта! ”, посочва Sebastian, който все още помни първата любов, за която се казва, че е фатална.

Във време, когато тенденциите са продиктувани от социалните мрежи, които освен всички хубави неща носят със себе си и много изкушения, има все повече и повече забранени флиртове, които започват точно там.

„Живея по правилото никога да не гледам или да проверявам какво харесва едно момиче в социалните мрежи, кого следва, кого придружава, защото тази информация просто уморява. Не ми харесва, когато проверяват и мен. Изграждам връзка на доверие, защото ако някой иска да ти изневери, не може да го спреш. И без дебнене в социалните мрежи,  ти усещаш промяна в човека, с когото си във връзка.”, посочва Sebastian, който положително оцветява песента „Normalno“, чиито стихове „отпуснете, оставете света да се върти, просто така е добре за нас двамата“ може лесно да се свърже с времето на пандемията, която продължава от една година.

„Още два сингъла ще излязат тази година и се надявам да завърша албума. Започнах да се уча да свиря на пиано, защото искам да се усъвършенствам. Всички песни досега съм създал на китара. Първоначално просто исках да пея и тогава разбрах, че се чувствам добре, когато направя цялата песен. Вярно, отне ми месец за първия текст, но всичко е въпрос на вдъхновение и редовна работа върху себе си, когато си решил на какво да се посветитш в живота. ”, заключи Popovic.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.