Sasha Lopez и Bruja: Любовта е единственото позволено „предозиране“ - Балканика

Sasha Lopez и Bruja: Любовта е единственото позволено „предозиране“

Written by on 20.03.2021

Sasha Lopez и Bruja: Любовта е единственото позволено „предозиране“

Пролетта е свързана с любовта в изобилие, интензивните чувства и как наистина ги изразяваме към близките си. Новата песен „Overdose“ („Предозиране“) на Sasha Lopez & Bruja идва да потвърди всяко едно от тези чувства и се превръща в мото на всички влюбени, които ще изживеят своята история без никакви ограничения.

„Колаборация, която има всички шансове да се превърне в международен хит, това почувствах от първата секунда, в която срещнах Bruja. Надявам се „Overdose“ да не остане само в плейлиста на всички, но и някъде в душата им. „Overdose“ има много чисти чувства и представлява идеалното начало на 2021 г. за мен – страхотна песен в сътрудничество с уникален изпълнител, какъвто наистина е Bruja.“, каза Sasha Lopez.

„Overdose“ е песен с двойно значение: тя може да е за онзи тип любов, която намирате във връзка или саморазвитие, самосъзнание, любов към себе си – от вас зависи коя перспектива ще изберете. Видеокадри, текстове, символични елементи в розово и черно – всички те отлично представят моето изкуство. Това е предозиране на чистота и хаос. Любов и омраза. Светлина и тъмнина. Целта ни като хора е да постигнем баланс между тези крайности. И всичко си заслужава.“, добави Bruja.

Sasha Lopez е румънски музикален продуцент, известен с мега хита си „All My People“, който имаше страхотни успехи по целия свят, като стана номер 1 в музикалните класации в много страни. Следващите два сингъла „Everybody Feels Alright“ и „Weekend“ следват същата успешна траектория, излизаща извън румънските граници. Неговият сингъл в сътрудничество с Misha Miller, „Smoke Me“, също се класира в Топ 10 на класациите на Shazam в Румъния, България и Турция, генерирайки над 1 милион гледания и 100 000 стрийма само за един месец. В Spotify той е следван от 260 000 слушатели месечно от цял ​​свят.

Bruja е едно от най-необичайните явления на румънската музикална сцена. Изпълнителката съчетава суровите елементи на трап и рап музика със специфичната чувствителност на инди музиката, която създава уникално настроение върху нейната музика. Тя дебютира в румънското онлайн предаване „Urbanist Session“, а сесията й на живо скоро се превърна във второто най-гледано видео в канала с над 1,4 милиона гледания.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.