Roxen в „Страната на чудесата“ - Балканика

Roxen в „Страната на чудесата“

Written by on 29.11.2020

Roxen в „Страната на чудесата“

Талантливата румънска изпълнителка Roxen, която  беше избрана да представя страната си на песенния конкурс Евровизия 2020 преди да бъде отложен заради пандемията, направи колаборация с победителят от Евровизия Alexander Rybak за песента “Wonderland” („Странта на чудесата“).

Песента е написана от James Daniel Lewis, Chelcee Maria Grimes и Alexander Rybak. Alexander Rybak не е единствената звезда, свързана с Евровизия, която има отношение къмм песента, тъй като тя е продуцирана от James Richard Newman, който трябваше да представи Великобритания на Евровизия 2020. Ко-продуцент е Madalin Rosioru.

““Wonderland” е динамична денс песен с грабващ припев, а Rybak с уникалното си свирене на цигулка издига песента толкова много и внася още повече усещане за мечтание. Музикалният видеоклип е като интерпретация на „Алиса в Странта на чудесата“.“, пише ESCNorge.no

Всичко започва с историята на Roxen и чувствата, които тя изпитва по време на този период, но продължава с много динамика и огън, които я представят във вселена, пълна с блясък и мисли, откъснати от реалността.

“Радвам се, че накрая виждаме музикалното видео към „Wonderland“. То е едно от любимите ми, напълно се припознавам с цялата концепция, тази история е част от мен, от моята вселена и вибрира точно като мен. Бих искала песента и видеото да ви накарат да мечтаете и да отнесат мислите ви към фантастичен свят.“, каза Roxen.

В клипа Roxen живее във фантастична реалност, създадена от самта нея. Точно както Алиса в Страната на чудесата преминава през различни приключения, заобиколена от бели зайци, които падат от лилавото небе или светещи диско топки. Видеото е режисирано от Raluca Netca, продукцията е на Loops Production.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.