Rita Ora с ново видео “How To Be Lonely” - Балканика

Rita Ora с ново видео “How To Be Lonely”

Written by on 01.04.2020

 

Това най-ново предложение от Rita Ora е също писано от печелилия награда BRIT и близък приятел Lewis Capaldi, който също така свири на китара в трака и участва като беквокал. Видеото, режисирано от печелилия награди режисьор Dave Meyers (Kendrick Lamar, Billie Eilish & Travis Scott) показва Rita Ora, скоростно превръщаща се в поп звезда.

За трака Rita Ora казва:

„Към приятелите ми:

Не съм сядала да разговарям с вас от ТОЛКОВА дълго време. Повече от закъсняла съм! Мислех, че ще напиша нещо по-дълго, за да споделя мислите и намеренията си с вас, защото всички вие сте с мен по втеме на това пътуване. Последната година беше като края на една глава и започването на нова и по-вълнуваща!

Едно от най-освобождаващите усещания за мен е да изпълнявам и създава м музика. Всички знаете, че музиката винаги ще бъде първата ми любов, дори когато работя по различни проекти, винаги пиша и правя музика… и ето нещо ново!

Толкова съм развълнувана да издам новата си песен ‘‘How To Be Lonely“, песен, с която съм много горда. Хареса ми да работя с Lewis по трака и беше много забавно. Той е голям талант и човек на момента и наистина се припознах в текста, когато ми го изпрати.

Пътувайки по света, работейки и изучавайки различни държави и бъдейки постоянно на път, през годините се научих да се наслаждавам на собствената си компания и да ценя всяко взаимодействие. Тази песен е вдъхновена от много различнипериоди в живота ми; моменти, в които съм осъзнала че всички ние сме стойностни хора, нещо, което трябва да ценим, и докато общуването е важно, не се нуждаем от одобрението на другите. Когато си сам, помни, че си достатъчен и че имаш силата да направиш собствените си избори. Наслаждавай се да бъдеш себе си!

Благодаря ви ТОЛКОВА МНОГО за невероятната подкрепа, че се дойдохте с мен на това невероятно пътешествие и че ми позволихте да правя това, което най-много обичам. Нямам търпение да чуете още!“

Rita Ora продължава да доказва, че е сила, която не трябва да се подценява. След издаването на платинения й дебютен албум Phoenix, тя счупи рекордите с водещия сингъл “Let You Love Me”, който се превърна в тринадесетия топ 10 сингъл, поставяйки нов рекорд в класациите в Обединеното кралство за най-много топ 10 сингли от британски женски изпълнител. Към днешна дата тя е продала впечатляващите седем милиона сингъла, както и над милиард spotify слушания, само от последните си пет сингъла.

Rita Ora е талант на много фронтове в индустрията на телевизията, културата и модата, с бранд партньорства в ключови сектори. Наскоро тя анонсира съвместната си работа с Conecuh Brands за стартирането на Próspero Tequila и се присъедини към екипа като техен Chief Creative Partner. Филмовите й изяви включват роли в “Fifty Shades of Grey” franchise, “Fast & Furious”, “Southpaw”, “POKÉMON Detective Pikachu” и предстоящия оригинален филм на “Sky  TWIST” с Michael Caine, Lena Headey, където тя играе женската версия на Artful Dodger.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist