Randi пуска нова песен с Faydee - Балканика

Randi пуска нова песен с Faydee

Written by on 15.02.2022

Randi пуска нова песен с Faydee

Randi започна годината силно, пускайки чисто нова песен, в сътрудничество с добре познатият австралийски певец Faydee. “Body Language” е енергична денс песен, със силни бас влияния, както и някои фини балкански влияния в нейната интерпретация. Песента е композирана и продуцирана от Randi, в студиата на Famous Production, а текстът на песента е написан от Randi, в сътрудничество с Faydee.

Ето какво има да каже Randi за това сътрудничество: „”Body Language” е танцова, грууви песен, която отваря нов артистичен път за мен. Исках да изследвам нови звуци и области в международната музика и бих искал да се изразявам по този начин за дълго време. Атмосферата е секси, изпълнена с флирт, думите се заменят с езика на тялото и енергията на тези, които танцуват и го превръщат в прелюдия, ритуал! Хареса ми да работя с Faydee, той е артист, когото уважавам и се надяваме, че песента ни ще достигне до сърцата на слушателите.”

Faydee също е развълнувана от сътрудничеството: „Вълнувам се да си сътруднича с Randi за тази песен. Това беше забавен проект, който направихме заедно и нямаме търпение публиката да чуе песента и да се наслади на слушането, както нас, когато го правихме!”

С впечатляващ опит в музикалната индустрия, Randi е един от най-известните и ценени румънски певци и композитори. Изпълнителят става известен в международната музикална индустрия с проекта Morandi, като печели множество награди за хитове като „Love Me“, „Falling Asleep“, „Angels“, „Colors“.

Faydee е австралийски изпълнител от ливански произход, с много песни в челните места на международните класации, които са спечелили сърцата на слушателите, като „Can’t Let Go“ или „Habibi (I Need Your Love)“. Артистът е спечелил множество международни награди и във времето си е сътрудничил с известни имена като Kat DeLuna, Leftside, Shaggy и Mohombi.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.