Qodës и Antonia представят официалното видео към "Una Favela" – песента, която звучи като летен ден - Балканика

Qodës и Antonia представят официалното видео към „Una Favela“ – песента, която звучи като летен ден

Written by on 02.04.2022

Qodës и Antonia представят официалното видео към „Una Favela“ – песента, която звучи като летен ден

Antonia изненадва феновете си с официалното видео на сингъла „Una Favela“, колаборация с DJ и продуцент Qodës за песента, която стана истинска сензация сред меломаните.

Видеото е режисирано и заснето от Bogdan Paun и Alexandru Muresan (NGM Creative), изпълнено с цветове и живи. Видео продукцията е направена от Loops Production.

Песента е композирана от Qodës, Irina Rimes, Costel Domințeanu, текстът е на Irina Rimes, продуцирана е от Qodës, Costel Dominteanu.

„Атмосферата на песента „Una Favela“ ме спечели от първото слушане, звучи като лято, като свобода. Щастлив съм да си сътруднича с Qodës, той е много талантлив продуцент и се надявам, че „Una Favela“ ще ви накара да танцувате, да се забавлявате. Искам да бъде добре приета и в други страни по света, защото е много закачлива.”, каза Antonia.

„Una Favela“ се класира на първо място в Shazam в челните търсения на музика. В същото  време оригиналната версия присъства на най-големите радиостанции в Гърция, но също и в Spotify е на #64 Global, #18 Гърция и #33 България. Antonia се влюбва в продукцията на младия румънски продуцент и така се стигна до това сътрудничество.

Qodës е страстен диджей и универсален продуцент базиран в Румъния. Той си сътрудничи с артисти от Канада, Австралия, Испания или Франция. Успехът му започва с песента „Poison“, която събра 10 милиона стрийма в дигитални платформи, с над 1 милион търсения в Shazam и привлече вниманието на няколко диджеи от цял ​​свят, които я интегрираха в шоуто си, сред които беше суперзвездата DJ Fisher. През годините Qodës е ремиксирал парчета на изпълнители като A $ AP Rocky, Becky G, Khalid, INNA, Lil Nas X, Mabel, Imagine Dragons и много други.

Наскоро Antonia имаше още една колаборация за “ Complicated  с Arkanian, изпълнител от Golden Boy Society, звукозаписната компания на Alex Velea.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.