Predz UK в колаборация с албанския рапър Noizy - Балканика

Predz UK в колаборация с албанския рапър Noizy

Written by on 10.11.2020

Predz UK в колаборация с албанския рапър Noizy

Правена по време на карантината в Обединеното Кралство по-рано тази година, “Naughty Naughty” показва как Predz UK се сработва с успешните артисти Swarmz и S1mba, както и албанския рапър Noizy, който вече привлича внимание в Европа след колаборации с Dappy и Dutchavelli по-рано тази година.

Изграден около заразителен припев и свежи афро бийт ритми, тракът идва с официално видео. Заснето като шеговита новинарска емисия, то включва всички четирима артисти и се потопява в игривата и безгрижна природа на самото парче.

Излизането на “Naughty Naughty” говори за успех от 18 месеца, в които Predz напълно разпродаде първото си заглавно шоу в O2 Academy Islington, DJ  участия из Обединеното Кралство, а сингълът “Beg Friend” му има сериозна ротация по BBC 1Xtra.

Обединявайки сили със Swarmz, чиито дневни инстраграм включвания на живо се превърнаха в особено притегателни по време на карантината, пробивната звезда S1mba – артист с два UK Top 20 сингъла за 2020 (“Rover”, “Loose” ft. KSI)  и албанската звезда Noizy, “Naughty Naughty” се появява като стабилна заявка за хит събирайки на едно четирима от най-интересните артисти в момента.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist