PAX и Roxen с обща песен - Балканика

PAX и Roxen с обща песен

Written by on 25.03.2020

 

PAX (Paradise Auxiliary) и Roxen представиха нов видеоклип към песента „Over and Over“, клубна песен с дийп хаус звучене и със специална видеореализация. Клипът е заснет миналата година в Хонконг. Те създават уникална вселена, където можете да намерите червени и зелени нюанси, хора по улиците на града, цветните тоалети на Roxen.

Песента говори за силната връзка между двама души, сърцата,  на които бият едновременно и за силата на мислите.

Roxen изглежда сюрреалистично: облечен в латекс, с розова перука. Тя прилича на герой от научнофантастичен филм, който се разхожда в приказния Хонконг.

PAX (Paradise Auxiliary) каза за “Over and Over “: „Възхитен съм от това сътрудничество! Roxen има много специален глас и лесно може да пее няколко музикални жанра. В тази песен се залага на дийп хауса. “

„Много ми харесва тази песен! Много се забавлявахме да снимаме видеото, харесахме Хонконг и неговите вълшебни улици. Всяка колаборация с PAX ми създава много добро усещане и аз винаги се намирам в неговите композиции! “, каза Roxen.

Музиката е композирана от Viky Red, Elena Morosanu и Sickotoy, парчето е продуцирано от Viky Red и Sickotoy, текстът е на Elena Morosanu.

Концепцията на видеото е реализирана от NGM Creative, оператор – Alexandru Muresan, режисура – @bmabid (Alexandru Chitu).

Viky Red и Roxen са работили заедно също и за песните „Alcohol You“ и „Storm“.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist