NOSFE, Alexandra Stan, Sak Noel и Los Tioz със страхотна колаборация - Балканика

NOSFE, Alexandra Stan, Sak Noel и Los Tioz със страхотна колаборация

Written by on 25.01.2021

NOSFE, Alexandra Stan, Sak Noel и Los Tioz със страхотна колаборация

NOSFE, Alexandra Stan и Sak Noel с участието на Los Tioz стартират хитовете през 2021 г. с “Tembleque”, който ще продължи да се повтаря дълго време в плейлистите на всички. С екзотична атмосфера, която ни кара да мислим за слънчеви плажове, “Tembleque” е правилната песен, с която да започнем тази година.

Текстът „Отведи ме в страната на чудесата“ превръща посланието на песента в желание, рамка на лятна любов. Също толкова интригуващо е заглавието на песента „Tembleque”, което води началото си от Пуерто Рико, представяйки нищо повече от вкусен екзотичен кокосов десерт. #ShakeItLikeATembleque ще бъде чут от устните на всички, като предизвикателство или обещание в очакване на лятото и партитата.

„Беше страхотно да работя със , Sak Noel и Alexandra по песента “Tembleque “! Супер настроение и супер вдъхновение! Да го направим! Целувам ви, чичовци! ”, каза NOSFE.

„Изключително съм развълнувана да започна 2021 г. с това сътрудничество, заедно с NOSFE, Sak Noel и Los Tioz. “Tembleque” е настроение, което, надявам се, че ще резонира с песента и тя ще присъства във вашите плейлисти. Да танцуваме сякаш утре няма! “, добавя Alexandra Stan, която сега участва в телевизионно състезание точно на екзотични места.

Сътрудничеството става още по-интересно с присъствието на Sak Noel, който казва, че е също толкова развълнуван от тази съвместана работа и с двамата румънски артисит: „Alexandra и NOSFE свършиха наистина страхотна работа, възраждайки “Blekete“ и превръщайки го в световен химн. Щом чух гласовете им, бях възхитен и знаех, че ще бъде нещо специално. Мисля, че това лято ще бъде страхотно и “Tembleque“ ще остане постоянно в листата с песни, които ще пускам.“

NOSFE направи присъствието си осезаемо главно със SATRA B.E.N.Z. – тези, които са донасят стила на трап музика в Румъния. Цифрите за това явление бяха само началото на това, което ще последва по отношение на гледанита. Стартирала през 2016 г., „Satra“ има 16 000 000 гледания в YouTube, през което време все повече и повече хора бяха повлияни и имаха смелостта да започнат ударна кариера. Основно планирана като извън нормите на индустрията, групата дава силно начало и чрез нея артистите стартират и лични проекти.

Песните, които NOSFE чува по радиото, бяха „File De Poveste“ (feat. Raluca), “Lamare” и “Brasil”. Изпълнителят се заиграва с основната тема от “Condimente”, с участието на Ruby, която събра 74 000 000 гледания, успех, който води и до готварско шоу на платформата му в YouTube. Той внася онова настроение с латино елементи, запазено и подчертано в следващия хит „DAI“, с почти 7 000 000 гледания.

Alexandra Stan е една от най-добрите румънски изпълнители, добре позната в цял свят с няколко успешни песни като “Mr. Saxobeat “, “Lemonade “, “Get Back (ASAP) “ и различни колаборации с изпълнители като Daddy Yankee, Mohombi, Inna, Havana. С почти 1 милиард гледания в YouTube, милиони слушатели в стрийминг платформи и водещи места в класациите по целия свят, Alexandra Stan е име, известно както в Румъния, така и в международен план, с кариера от над десет години, четири студийни албума, няколко музика награди и платинени плочи.

Името Sak Noel често се свързва с най-влиятелните и награждавани диджеи на всички времена в латиноамериканския регион. Номиниран за латино Грами, носител на IDMA, сертифициран безброй пъти с Gold и Platinum Records, считан за най-добрия диджей в Испания и поставен на първо място в класацията за сингли в Обединеното кралство, Sak Noel се радва на широко международно признание. По време на кариерата си той си сътрудничи с изпълнители като Sean Paul, Lil Jon, Pitbull, Madonna и Maroon 5. Сливането на латино и електронна музика позиционира Sak като пионер в този музикален жанр. И най-вероятно няма клуб на този свят, който поне веднъж да не е пускал някоя от песните му. Наскоро Sak Noel създаде и тренда BARNATON, смесица между думите Барселона и Raggaeton. Неговата мисия е да помогне на латиноамериканските продуценти да изпълнят мечтата си – да достигнат международните класации.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.