Noelle представи дебютния си видеоклип - Балканика

Noelle представи дебютния си видеоклип

Written by on 13.01.2021

Noelle представи дебютния си видеоклип

Атрактивната брюнетка Noelle е ново име на хърватската музикална сцена. Младият продуцент ZETZ, чиито песни в сътрудничество с Igor Delac бяха на върха на класациите. Сега той се обедини с красавицата Noelle за песента „Halo“.

Зад името Noelle стои талантливата певица и танцьорка Ivana Crnkovic, която започва нова музикална кариера с песента „Halo“.

Песента „Halo“ е придружена от интересен и динамичен видеоклип, чието създаване e изключително драматично. А именно, видеото e почти забранено поради епидемиологични мерки. Noelle подготвя и репетира хореография за видеото повече от месец. Когато наближава датата на заснемане и когато всичко е организирано и готово, са въведени забрани за събирания. Първоначално изглежда, че няма възможност за заснемане на видеоклипа, но с големите усилия на Noelle и нейните съмишленици те успяват да получат разрешение от щаба на Гражданска защита и видеоклипът е заснет успешно.

Видеото към песента „Halo“ е записано в продукцията на Cinematic Studio под ръководството на Josip Grizbaher.

Авторите на музиката и текста са Ivan и Miroslav Zecic, а аранжиментът и музикалната продукция са подписани от Ivan Zecic (ZETZ). ZETZ за пореден път написва грабваща мелодия, която очарова при първо слушане и я обогатява с върховна музикална продукция, докато Noelle се грижи за чувствената вокална интерпретация, както и за хореографията и стайлинга на видеото.

Съдбоносната среща между Noella и ZETZ се състои на CMC Festival.във Водице. Там Noelle се представя като хореограф и танцьор на Meri Andrakovic, докато ZETZ изпълнqwa хитовата песен „U Ritmu Ljubavi“, която спечели наградата за най-излъчваната песен на CMC Festival.

ZETZ знае, че Noelle е отлична певица, тъй като преди това е била член на групата Alibi, в която замества Franka Batelic. Тогава той научава, че Noelle е професионална танцьорка и управлява собствено танцово студио „Illusion“, с което тя печели 3-то място в най-голямото състезание по танци в света DWC, в огромен конкурс сред повече от 8000 танцьора. Тази случайна среща в задкулисието на CMC Festival ги води до идеята да представят нейния певчески и танцов талант чрез модерна и атрактивна песен.

Резултатът от съвместните им усилия е песента „Halo“, с която Noelle представя за първи път на публиката своя уникален музикално-танцов талант. Както казва тя, „Halo“ е само началото.

Снимки: Marko Dzavic и Tomislav Silovinac


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist