Mike Diamondz, Otilia и Vibe Drops - чудесна комбинация - Балканика

Mike Diamondz, Otilia и Vibe Drops – чудесна комбинация

Written by on 26.10.2020

Mike Diamondz, Otilia и Vibe Drops – чудесна комбинация

С по-агресивен подход от обикновено, което е изцяло приносът на Vibe Drops, Otilia се завръща днес с най-новия си сингъл в сътрудничество с Mike Diamondz. “Pumpin“ може лесно да бъде химн на международно състезание по twerk – неговата атмосфера прави почти невъзможно никой да остане на мястото си!

Mike Diamondz е известен и ценен артист и продуцент в румънската музикална индустрия. Неговият уникален стил хипнотизира, тъй като музиката му е вълнуваща комбинация между соул, реге и R’n’B. Харизматичен и спонтанен артист, Mike никога не се появява, той винаги успява да направи незабравимо впечатление. Mike Diamondz доби популярност с екзотичната си песен “Et Patati, Et Patata“, която бързо се превърна в любимa на всички партита, идеалната рецепта за гарантирана доза забавление. Скоро последваха хитове като “La Onda“, “Reasons To Feel Love“ и “Fire“ (с LLP), затвърждавайки позицията му на един от най-талантливите автори в бранша.

Otilia е един от най-обичаните и известни артисти, които някога са се появили от Източна Европа. Тя открива страстта си към музиката от ранна възраст, излизайки за първи път на сцената като част от дуото на име Bijue, което се разпада през 2013 г. Краят на формацията дава старт на соловата й кариера под свое име. Тя дебютира през 2014 г. с хитовия хит “Billionera”, достигайки моментална слава и оглавявайки класациите в Румъния, Турция (9 седмици подред, правейки я сензация там), Гърция, България, Кипър и Русия. Този успешен дебют превърна Otilia в международна суперзвезда със сто хиляди последователи в социалните медии за кратък период от време. През 2019 г. “Billionera” събра над 500 милиона гледания в Youtube и 1,5 милиона търсения в Shazam.

Vibe Drops е ребрандирането на DJ Take Project, зад чието име всъщност стои румънецът Catalin Dogaru от Арад. Той присъства в музикалния свят повече от 10 години. През 2009 г. издава първата си песен в звукозаписна компания от Италия.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.