Marko Kutlic и Nela споделя любовта си - Балканика

Marko Kutlic и Nela споделя любовта си

Written by on 06.03.2019

Marko Kutlic и Nela споделя любовта си

 

Младите хърватски изпълнители Nela и Marko Kutlic, които не крият, че са двойка, споделиха своя личен живот и любовта си в обща песен, наречена “U zagrljaju spaseni”.

Nela и Marko са добре познати с техните отлични интерпретации на песни в известно ТВ шоу. Двамата композират музиката за дуетната си песен. Текстът е дело на Aleksandar Cubrilo.

Marko признава, че текстът, написана от неговия дългогодишен приятел Aleksandar Cubrilo, не го впечатлил в началото. „Той ми показа песента, но ме остави равнодушен. Същият ден препрочетох текста няколко пъти, търсейки значението му и себе си в него. Търсех посланието, но не го откривах. Продължих да работя по други песни и напълно забравих за тази. След дълго време, се намерих в прегръдките на Nela. Тогава в главата ми се появи мисълта: „Когато отдавна разделени части се съберат, ние просто застиваме мълчаливи в прегръдката си“, но не можех да си спомня къде съм я чул. Произнасяйки тези думи, стигнах до песента, която в началото ме остави безразличен. От този ден осъзнах посланието на  песента“U zagrljaju spaseni“ и откривах себе си във всяка дума.“, каза Marko Kutlic.

От своя страна Nela също сподели задоволството си от песента. „В една нова част от вселената срещнах Marko и реших да остана там. Толкова силно чувствам тази песен, че понякога не мога да повярвам, че е написана от Alexander Cubrilo, а не от мен. Тази песен ни показва точно каквито сме. „, каза Nela.

Видеото е заснето в красива вила в Истрия. Режисьори на клипа са Igor Ivanovic и Dave Flame.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.