Maraaya ни “заразяват” с позитивна енергия - Балканика

Maraaya ни “заразяват” с позитивна енергия

Written by on 16.03.2021

Maraaya ни “заразяват” с позитивна енергия

Словенското дуо Maraaya представи нов сингъл и видео, озаглавен “Dobr’ Gre”. Песента е толкова позитивна, че ни повдига настроението, кара ни да танцувамме и ни вдъхва надежда. Кара ни да разберем, че иммаме много причини да си кажем „Аз съм добре!“ и ни мотивира да продължим напред.

След успешния старт на новата си музикална история Marjetka и Raay, които стоя зад музикалния тандем Maraaya, издават третия си сингъл след “Drevo” и “Obujem nove cevlje”. “Dobr’ Gre” е изпълнен с енергия, позитивизъм, смях, а заразителната мелодия със сигурност ще докосне сърцата на всички.

Marjetka, която е автор на текста на песента каза: „Чувствахме, че е време за позитивна, усмихната, релаксираща и танцувална песен. Такава, която те мотивира, вдига ти настроението и ти напомня, че имаш доста причини да си кажеш „Аз съм добре!“. Щастието е в малките неща и ни следва на всяка крачка, само трябва да го забележим. То ни носи ново начало всеки ден и само трябва да се възползваме от него.“

„Позитивната енергия е заразна. Понякога ние просто се нуждаем от песен, която да ти повдигне духа, да ти донесе спокойстви и да подобри настроението ти. Дори когато нещо понякога изглежда безнадеждно, си казваме, че всяко зло е за добро. Обикновено, когато погледнем назад, се оказва точно така. Вярваме, че животът но дава точно това, от което се нуждаем.“, допълни Raay.


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Current track

Title

Artist