Manuel Riva и Alexandra Stan отново се обединяват за „Heal Your Soul“ - Балканика

Manuel Riva и Alexandra Stan отново се обединяват за „Heal Your Soul“

Written by on 05.04.2022

Manuel Riva и Alexandra Stan отново се обединяват за „Heal Your Soul“

Понякога всички ние преминаваме през бурно време. Когато всичко падне около вас, всичко, от което се нуждаете, е ръка за помощ или, може би, изцеление. Manuel Riva и Alexandra Stan се озоваха под тъмен облак, така че решиха да споделят тези чувства чрез музика, да превърнат това страдание в текстове и да танцуват през болката. Така се роди „Heal Your Soul“.

„Във време, в което всички ние се нуждаем от утеха и сила, тази песен ни насърчава да помагаме на другите, когато са в затруднение, и ни помага да признаем собствената си нужда от помощ. „Heal Your Soul“ започна като продължение на „Miami“, първият ни проект, но бързо се превърна изявление сам по себе си, запис, с който и двамата наистина се гордеем.“, казва Manuel Riva.

„Музиката може да бъде терапевтична, независимо от жанра. Всички знаете, че обичам да играя с гласа си на различни видове звуци. Написах и изпях “Heal Your Soul” с Manuel Riva, като си сътрудничих върху новия му сингъл – който обичам! Музиката има силата да лекува душите, разбитите сърца и да освободи умовете ни. Нека магията се случи чрез музиката, аз ще бъда до теб през това пътуване!”, казва Alexandra Stan.

Manuel Riva е продуцент на танцова музика на Billboard и DJ. Въпреки че е в музикалната индустрия откакто се помни, участвайки в няколко успешни проекта за момента, той стартира проекта Manuel Riva през 2015 г. Хитове като “Mhm Mhm”, “Sacred Touch”, “ Hey Now“, „Miami“ и „What Mama Said“ бяха пуснати по целия свят и все още се поддържат от някои от най-известните диджеи в света като Tiesto, Fedde LeGrand или Cosmic Gate. Продуцентът от класациите на Billboard Manuel Riva също беше номиниран за EMA за най-добър румънски изпълнител.

Alexandra Stan направи своя музикален дебют със сингъла „Lollipop“. Попадения като „Mr. Saxobeat“, „Lemonade“ или „Get Back (ASAP)“ я доведоха до светлината на прожекторите на международната музика. През цялата си кариера изпълнителката е издала четири албума, които включват десетки хитове на върха на класациите и колаборации с изпълнители като Daddy Yankee, Havana, Mohombi, Manuel Riva или австралийското диджей дуо NERVO.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.