Mahmut Orhan и Sena Sener представиха официалното видео към техния хит “Fly Above” - Балканика

Mahmut Orhan и Sena Sener представиха официалното видео към техния хит “Fly Above”

Written by on 05.04.2021

Mahmut Orhan и Sena Sener представиха официалното видео към техния хит “Fly Above”

Световноизвестният турски музикален продуцент Mahmut Orhan и талантливата Sena Sener представиха официалното видео към техния разбиващ хит “Fly  Above”.

Mahmut Orhan се наложи като един от най-добрите продуценти а денс музика в днешно време. Неговият пробив дойде през 2016 г. отново в колаборация със Sena Sener с песента “Feel”. Тя достигна повече от 300 милиона комбинирани стриймове и беше на челните позиции в класациите на 11 държави. Последваха няколко успешни сингли в колаборация с различни артисти.

В началото на 2021 г. Mahmut Orhan отново работи с уникалната Sena Sener с нейния изклюителен глас за “Fly Above”. Песента веднага се превърна в суперхит и една от най-излъчваните.

Огромният успех на песента убеди Mahmut Orhan и Sena Sener да заснемат официално видео. То бе снимано в античния град Ефес в Измир. Ефес е една от топовите туристически атракции в Турция и е един от най-добре запазените антични градове, част от Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Видеото показва двамата артисти да се разхождат между руините на античните храмове, театри, библиотеки, къщи и статуи.

Клипът е режисиран от Hasan Kuyucu.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist