Magnifico с нов химн на свободата - Балканика

Magnifico с нов химн на свободата

Written by on 18.11.2020

Magnifico с нов химн на свободата

Един от най-отличителните словенски артисти Magnifico представи новия си сингъл “Say Ne When You Gotta Say Yes“, който излиза с интересно видео.

Тази песен е неговият музикален коментар към настоящето, към момента, в който всеки от нас може да се превърне в спусъка, даващ промяна. „Нека се ръководим от дързост, хумор, игривост и собствено мислене по пътя към свободния дух!“, каза Magnifico.

Видеото към новия сингъл е заснето в проста форма, с помощта на iPad и с ефекти, които са достъпни в ежедневието чрез социалните мрежи. Mark Pirc (Studio 7) е отговорен за режисурата, както направи и с видеото на песента „Pegica“.

На корица на сингъла “Say Ne When You Gotta Say Yes“, Magnifico държи игли за плетене, показвайки по този начин, че това е една от възможните техники, които ти позволява да останеш свободни в екстремни условия.

В 30-годишната си кариера шарлатанът, каубойът и шампионът на жанра Balkan-disco-schlager успя да направи песните си дори тема на дискусия в Европейския парламент, докато хитове като „Hir Aj Kam Hir Aj Go“ и “ Give Me Mani „“, които бяха публикувани от Sony, станаха известни в цял свят. Неговите песни бяха неразделна част не само от сериалите на Балканите, но и от популярния американски сериал „CSI Miami“, както и от миналогодишния испански сериал на HBO „Foodie Love“.

През октомври тази година той бе награден с петата си Златна антена в своята кариерата, този път за най-добра музика в телевизионния сериал „Senke nad Balkanom 2“.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist