Lidija Bacic Lille и Zanamari с предизвикателно видео под светлините на Загреб - Балканика

Lidija Bacic Lille и Zanamari с предизвикателно видео под светлините на Загреб

Written by on 10.07.2021

Lidija Bacic Lille и Zanamari с предизвикателно видео под светлините на Загреб

Най-очакваното местно видео това лято със сигурност е това, което Lidija Bacic Lille и Zanamari обявиха за песента „Stop“.

Обявяването на този дует предизвика много реакции от публиката и песента бързо се превърна в една от най-излъчваните в Хърватия. Освен че е тотално различна от всичко, което Lidija е записвала досега, песента „Stop“ стои твърдо редом с най-големите чуждестранни поп хитове по отношение на продукция и аранжимент, а днес тя придоби своята визуална идентичност.

Под светлините на Загреб само за един ден е заснет предизвикателен видеоклип, режисиран от Dario Lepoglavec.

Lidija Bacic Lille и Zanamari пеят за един фатален за тях мъж и именно това чувство им дава допълнителна енергия и гориво, за да живеят пълноценно. Актьорът във видеото е отражение на мъж, който обича силна жена и точно защото е мачо и самоуверен, позволява на жената да „поеме волана на колата му“ във връзката и се бори за нейната привързаност по остроумен и романтичен начин.

Снимките на видеото преминали страхотно, а Lidija Bacic Lille и Zanamari също са доволни от постигнатия резултат.

„Страхотен екип, супер горещ ден, голф игрища, ретро кола. Zanamari и аз в еднакви бодита и горещи сцени. Мисля, че всички ще паднат, когато видят нашия видеоклип към песента„ Stop „. Искахме нещо различно и неочаквано. Избягвахме от очакването да се извиваме по бански по морето. Това е различна доза секси адреналин. Наслаждавах се на снимките с топ екипа. „, каза Lidija Bacic Lille.

„Наистина ми хареса и прекарах страхотно снимайки видеоклипа! Lidija е много приятен човек и е изключително лесно да се работи с нея, което наистина е рядкост. Любимата ми част от снимките беше в Pontiac Firebird Trans Am, защото баща ми предаде любовта си към ретро автомобилите и на мен и най-милите ми спомени от детството са за нашия златен Mercedes 280 SL. Тази сцена в колата и онази миризма на винтидж колата наистина събуди приятни спомени и ми даде енергия. Сякаш някой ми отпусна веригата. Нашият режисьор Dario Lepoglavec разполага с материала, това е всичко, което ще кажа!”, каза Zanamari.

снимки: Matea Smolcic Senar


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.