La Lana отдава почит към Whitney Houston - Балканика

La Lana отдава почит към Whitney Houston

Written by on 19.11.2020

La Lana отдава почит към Whitney Houston

35 години след излизането на “How Will I Know” на Whitney Houston – един от най-успешните изпълнители на 80-те – La Lana изненадва феновете си и споделя с тях преработка на емблематичната песен. Почитта на La Lana към един от най-любимите й артисти за всички времена е продуцирана от Guy Arthur – свежо лице в европейската денс сцена. Заедно те създадохa напълно нова версия на трака, готова да завземе радиостанциите по света.

“Винаги съм се възхищавала на Whitney още от дете. Тя беше моя обект на подражание и никога не съм си мислела, че някога в живота си ще направя римейк на един от най-големите й хитове. Ето ни тук, стара песен с модерно звучене. Guy Arthur свърши невероятна работа с продуцирането. Искам да благодаря на екипа си, че помогна това да се случи в тези луди времена…“, каза La Lana.

“Главното вдъхновение, докато работехме по продуцирането на сингъла, беше вечната оригинална версия на Whitney. Исках да запазя някои от елементите, които звучаха като от 80-те, и да ги миксирам с модерно 2020 звучене. Lana свърши страхотна работа с вокалите си, водещи сингъла, и направи перфектна комбинация с моето продуциране.”, каза Guy Arthur.

Сингълът е придружен от музикално видео с настроение от 80-те (режисирано от Single Joshua Cirjak). La Lana споделя с феновете си не само най-запомнящите се моменти от кариерата си, но и кадри от личния живот.

La Lana започна международната си кариера с дебютния сингъл “So Messed Up”, за който видеото генерира 3 милиона гледания в YouTube, а песента е слушана почти 1 милион пъти във всички стрийминг платформи. Няколко месеца по-късно La Lana пусна нова версия на песента, с гост поява от Yung Baby Tate, известна с вайръл хита “STUPID” на Ashnikko.

“How Will I Know” е продуцирана от Guy Arthur – свежо лице на сцената на денс музиката. Благодарение на уникалния стил и скорошни колаборации (включително Tokyo Machine, Todd Helder, Julian Jordan) и разрастващ се каталог в STMPD RCRDS (звукозаписен лейбъл, собственост на Martin Garrix), той печели повече и повече слушатели и е включен в плейлисти на Spotify, като Dance Rising, Motivation Mix, Bass Arcade, Friday Cratediggers.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.