Karmen в колаборация с партньор на Niki Minaj - Балканика

Karmen в колаборация с партньор на Niki Minaj

Written by on 19.03.2019

Karmen в колаборация с партньор на Niki Minaj

 

Свеж саунд, енергия, танц, цвят и двама млади и талантливи артисти – това са думите, с които може да се опише най-новият сингъл на Karmen – “Play Me”. Песента е в колаборация със Stylo G, артист и композитор от Англия, който наскоро издаде колаборация с единствената и неповторима Nicki Minaj  – “Touch Down”.

“Play Me” е композирана от Adelina Stanga, Vlad Lucan и Achi (с когото Karmen си сътрудничи за “Viciul Meu”), а текстът е написан от Adelina Stanga, Krishane (с когото Karmen издава “Lock My Hips”) и Stylo G. Продуцент на песента е  Vlad Lucan, който работи с изпълнителката за всичките й песни.

““Play Me” разказва за магията на началото на една любовна история. Игрите на изкушението, които носи връзката в началото правят всичко специално. Силното привличане, което ти носи тръпки по гърба. Сигурна съм, че със сигурност ще се припознаете в текста, а свежият саунд ще ви накара да затанцувате.“, каза Karmen.

“Песента подлудява, особено с тази флейта и Karmen направо разбива. Когато за първи път чух Karmen  си казах „еха“ и добавих своя цвят към нея. Шантаво е. Сякаш е като някакъв съд, в който добавям различни подправки. Песента е като – добавяме ямайски сос, после румънски и английски и така се получава „Play me“. Karmen е наистина талантлива и за мен беше удоволствие да работя с нея.“, каза Stylo G.

“За мен беше едновременно и удоволствие и чест да работя със Stylo. Той е артист, който притежава огромна енергия.”, добави Karmen.

Видеото е заснето от Khaled Mokthar и продуцирано от Loops Production.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.