“Jedan dan, jedna noc" - нов сингъл на Dino Merlin за любовта, която никога не спира - Балканика

“Jedan dan, jedna noc“ – нов сингъл на Dino Merlin за любовта, която никога не спира

Written by on 30.05.2021

“Jedan dan, jedna noc“ – нов сингъл на Dino Merlin за любовта, която никога не спира

След първите два сингъла „Mi“ и „Dodji“, които към днешна дата имат над 30 милиона гледания, Dino Merlin пусна третия сингъл, наречен “ Jedan dan, jedna noc“, който също ще бъде на в дългоочаквания, дванадесети поред албум на този изпълнител.

„Скъпи приятели, нося ви нова песен – песен, която има специално място в сърцето ми, точно като истинското събитие, което ме вдъхнови да я напиша. Това е история за любовта, която никога не спира.“ – това са думите, с които той сподели новината за излизането на новата песен в общността Viber и в социалните мрежи.

Говорейки за песента “Jedan dan, jedna noc“ , изпълнителят продължава: „Аз оставам оптимист и се надявам, че след време и все още там ще бъдем по-добри един към друг и че ще продължим, запазвайки онези космически сили, които всички сме свързани под това общо небе. „

Интересно е също, че този път публиката може да се наслади на два придружаващи видеоклипа: лирик видео, дело на на Toni Huml и видео “Jedan dan, jedna noc“ , зад което стои Kukla, режисьор на видеоклиповете “Mi“ и “Dodji“ и първия онлайн концерт на „Mir svim dobrim ljudima“,  на Dino Merlin, който беше изгледан от повече от половин милион души в края на миналата година на платформата на BH Telecom Moja TV. Шоуто, което беше изпълнено от екип от над 100 професионалисти, постави нови стандарти за продуциране на виртуални телевизионни концерти, а зрителите имаха възможността да видят хитове за всички времена и впечатляваща сценография, специално създадени видео анимации и хореографии в изпълнение на танцова група от видеоклипа „Mi“.

Шоуто „Mir svim dobrim ljudima“ е публикувано изцяло в официалния канал на YouTube на Dino Merlin, който има над 450 000 абонати, а всички отделни концертни песни също ще бъдат достъпни в аудио формат и на всички дигитални платформи.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.