Jay Bolk представя нова лятна хитова песен „Moja Mala“ - Балканика

Jay Bolk представя нова лятна хитова песен „Moja Mala“

Written by on 03.08.2021

Jay Bolk представя нова лятна хитова песен „Moja Mala“

Подходящ за летните месеци, Jay Bolk е подготвил нова песен „Moja mala“, която според него бързо ви влиза под кожата, така че беше забавно да снимате видеоклипа. Във видеото участва Tajsa Kramaric, финалистка на шоуто The Bachelor Slovenia 2021.

„Прекарахме страхотно, въпреки факта, че беше наистина горещ ден за снимане. Голям фен съм на екзотичните коли, затова много ми хареса да снимам, където с Tajsa карахме червено Порше. Усещането, когато се връщаш в осемдесетте, когато яздиш такъв „звяр“, особено в компанията на Tajsa, беше наистина феноменално! „, каза симпатичният певец, който обедини усилията си с Kobal Production по сценарий и режисура и взе грижи за собствената си песен. Текстът, що се отнася до песента „Migi Migi“, той е съавтор заедно с една от най-големите словенски поп звезди, Tanja Zagar.”, каза Jay Bolk.

Появи ли се искра между двойката?

„Jay Bolk се свърза с мен, докато гледаше шоуто. По време на разговора той спомена, че подготвя видеоклип към новата си песен „Moja mala” и затова ме покани да участвам, но ми се стори идеята гениална – никога не съм се появявал във видеоклип и въпреки че камерата не е чужда за мен това преживяване беше чисто ново за мен. Наслаждавахме се на снимките, които могат да се видят и в крайния продукт „, казва с усмивка на лицето Tajsa Kramaric, която мистериозно се хвана с Jay Bolk. Имаме ли нова двойка на музикалната сцена? Преценете сами.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.