Jan Plestenjak с нова песен “Delam Se, Delam Se” - Балканика

Jan Plestenjak с нова песен “Delam Se, Delam Se”

Written by on 18.10.2022

Jan Plestenjak с нова песен “Delam Se, Delam Se”

Jan Plestenjak посреща есента с третата си песен за годината „Delam Se, Delam Se“, която има много специално значение за него. Тя е придружена и от видео, в което той ни разкрива най-популярните кътчета от родния Струнян.

„Не съм без грешки, но бях твой герой… поне за теб бях такъв…“ – пее Jan Plestenjak в новата си песен “Delam Se, Delam Se“.Jan Plestenjak е автор на музиката и текста на песента. Той разкрива, че този път това е песен, която има голямо значение за него.

„Никой не е съвършен. Всички имаме своите грешки, независимо дали ги осъзнаваме или не. Но винаги има човек, който вижда само доброто в нас и го прегръща. Това е човекът, който може да извади най-доброто от нас, само ако „позволим”… или иначе казано: можем да бъдем най-добрата версия на себе си с тях. За съжаление може би твърде често се преструваме, че не ни пука – не ни пука за всичко. Но истината е далеч от това.“

Песента е придружена от музикален видеоклип, който служи като почит към родния град на изпълнителя – Струнян, и в същото време ни напомня, че природата трябва да се уважава, а не само да й се възхищаваме.

„Имаме красива природа в Словения, но за съжаление не сме наясно с това твърде често. Обичам да се разхождам из Струнян, също така прекарвам ваканциите си в различни части на Словения. Природата предлага много и определено заслужава нашето уважение. Никога не съм разбирал как хората ходят със слушалки в ушите. Съжалявам, че не се наслаждават на шума на вятъра, вълните и пеенето на птици в природата.“

Във видеото популярният изпълнител ни запознава с перлите на крайбрежието, показва ежедневието си и ни запознава с хората, които среща всеки ден.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.