Irina Rimes и Grasu XXL пуснаха емоционалното видео към песента "Pentru totdeаuna" - Балканика

Irina Rimes и Grasu XXL пуснаха емоционалното видео към песента „Pentru totdeаuna“

Written by on 02.11.2021

Irina Rimes и Grasu XXL пуснаха емоционалното видео към песента „Pentru totdeаuna“

Чувствителността на Irina Rimes е добре позната на широката публика, но това не й пречи да ни я показва отново и отново. Този път омагьоса Grasu XXL, за да остави бронята си настрана и да напише дълбокия текст на песента „Pentru totdeаuna „. Песента излиза с емоционален видеоклип, който се равнява на чувствителността на думите на двамата изпълнители. Историята е за намирането на себе си след болезнена раздяла с дълбоки последици.

Текстът е написани от Irina Rimes, Grasu XXL и Dara, а музиката е композирана от Irina Rimes, Grasu XXL и Alex Cotoi. Продуцирането на песента е дело на Alex Cotoi.

„Щастлив съм да пусна това видео, което се надявам да ви впечатли. Не мога да кажа, че е нещо различно, но вложих много душа в него, за мен беше чест да издам песен с Grasu XXL, и то не проста така, но защото той много хареса песента. Без твърде много стратегии, без предварителни кампании в Instagram и TikTok, тази песен докосна някои чувствителни струни и направи свой собствен подвиг и клип. „Наистина заболя“ от стрелата в края, отне „седмица за възстановяване“, но си заслужаваше. Днес ще махна превръзката, утре ще се върна към графика със записите.“, каза Irina Rimes за сътрудничеството.

Irina Rimes има уникален външен вид, изпълнен с чувствителност и заобиколен от специална харизма. Стартирането на Irina в Румъния беше възможно най-добро. Песента „Visele“ месеци е лидер във всички местни музикални класации. 2020 година завари Irina с последователна промяна на стила, но не и на съдържанието. Албумът „Pastila“ прие стила на поп-трап, но силните му послания все още се намират сред редовете. В миналото изпълнителката с молдовски произход издава още два албума със значително влияние върху музиката от този период, става дума за албумите „Despre“ и „Cosmos“. През 2021 г. сингълът „N-avem Timp“ достига номер едно в местните радиостанции, а песента „Navsegda“ в сътрудничество с Jah Khalib отбеляза нейния дебют в Русия.

Grasu XXL е изпълнителят от Бакау, който промени рап сцената в Румъния с песни като “Maria Ioana”, “Turbofin” или “Déjà vu”. Пее от 14-годишен, а през 2006 г. издава дебютния си самостоятелен албум „Curaj“. Година по-късно основава Okapi Sound с Agresiv, Guess Who, Paco, Maximilian, Spike и Tranda. През 2010 и 2011 Grasu спечели Румънските музикални награди за най-добро сътрудничество с Deepside Deejays и Alex Velea за песента „Around the World“ и наградата за най-добра хип-хоп песен „Lala Song“ с Guess Who. Този последен сингъл е част от албума „Unu“ (2011), който също се радва на огромен успех с песента „Turbofin“. Grasu XXL е признат и за успешното си сътрудничество с AMI, Alex Velea, Guess Who, Horia Brenciu и много други.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.