INNA с ново видео, заснето в Palazzo Versace в Дубай - Балканика

INNA с ново видео, заснето в Palazzo Versace в Дубай

Written by on 28.02.2021

INNA с ново видео, заснето в Palazzo Versace в Дубай

INNA изненадва феновете си с официалното видео на “Flashbacks”, най-новия си сингъл. Видеото е заснето наскоро в Дубай, в Palazzo Versace, а също и в имението Manasia Estate в Румъния. INNA, много секси с бляскав вид, пее за изгубена любов, която я преследва и я кара да се чувства непълна.

За това видео INNA работи с Bogdan Paun (режисьор), Alexandru Muresan (оператор) от NGM Creative, Loops Production (видео продукция).

Албумът „Heartbreaker“ включва 10 песни, написани и продуцирани по време на сесията на Dance Queen’s House. Изпълнителката се изолира в къща в продължение на 3 седмици с най-добрите продуценти и автори на песни Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente и Minelli и работи с тях за албума, който излиза в канала на INNA в YouTube.

Траклистът включва „Maza Jaja”, „Heartbreaker”, „One Reason”, „Flashbacks”, „You and I”, „Beautiful Lie”, „Gucci Balenciaga”, „Sunset Dinner” и „Thicky”.

Песента достига до повече от 100 000 потока в Spotify, а в Русия в момента е на 25 място в Shazam.

С над 3,7 милиарда гледания в YouTube, румънскиата певица и автор на песни INNA съживи сферата на хаус музиката (EDM). Тази непреходна икона е позирала за корицата на престижни списания, включително: Forbes, ELLE, InStyle, Glamour, Cosmopolitan, Shape. Нейната процъфтяваща музикална кариера включва сътрудничества с Flo-Rida, Pitbull, J Balvin, Yandel и Juan Magán. Първият европейски изпълнител, постигнал 1 милиард гледания в YouTube.

Посланик на марката за много известни брандове, включително: Coca-Cola Румъния, Jaguar Румъния, Cartoon Network, AVON, Clear Turkey, Huawei и други. Тя и нейната песен „Nirvana“ участват в рекламата на Coca-Cola. Имала е международни турнета и срещо за автографи по целия свят, включително в страни като Великобритания, Япония, Франция, Мексико, Нидерландия, Финландия, Германия и Доминиканската република. Правозащитник – подкрепящ и активист на различни нестопански организации, като UNICEF и Save the Children; Получател на множество награди MTV Europe; INNA е треньор през първите два сезона в The Voice Kids Румъния. 2019 е много важна година за INNA! Тя пусна албума „YO“, продуциран изцяло от самата нея, а песните му са истински хитове по целия свят. Песента „Sin Ti“ е избрана за възпроизвеждане в шестия епизод от втория сезон на поредицата Netflix Elite. Друга песен, написана от INNA, „Tu Manera“, също от албума „YO“, е включена в саундтрака на поредицата „Grand Hotel“, продуцирана от Eva Longoria за ABC. Миналата година песента „Iguana“ затвори модното шоу на Donatella Versace от Седмицата на модата в Милано, когато дизайнерът и нейната муза J LO излязоха на сцената. INNA отбелязва още един успех тази година с песента си „Tu Manera“ и навлиза в света на игрите. „Tu Manera“ е в саундтрака на последната версия на играта Need For Speed ​​Heat.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.