INNA с видео, заснето в дома й - Балканика

INNA с видео, заснето в дома й

Written by on 11.05.2020

 

След клато изненада феновете си с анимирано видео, в което главният герой бе самата тя, INNA представи и официалното видео към”Not My Baby”. Само след две седмици тя зарадва феновете си с песен, озаглавена “Sober”, a EDM парче на английски, което създава вкъщи по време на изолацията.

Видеото е заснето в дома на INNA със супер малък евкип под режисурата на Bogdan Paun и с оператора Alexandru Muresan – NGM Creative, а видеопродукцията е на Loops Production.

„Това беше много нестрандартно преживяване за мен да снимам видео с толкова малък екип и то от вкъщи, но съм много щастлива от финалния резултат. Това е интимно видео към една от най-любимите ми песни и се надявам да ви помогне да се забавлявате вкъщи“, споделя тя.

“Sober” е написана от Joachim Walker (Coldabank), Jordan Shaw, Fridolin Walcher и продуцирана от Freedo (Fridolin Walcher), който е продуцирал и предишния сингъл на INNA ”Not My Baby”, с повече от 7 000 000 прегледа в YouTube.

Миналата година INNA издаде албума YO от звукозаписната компания на Jay-Z ROC Nation, написан изцяло от нея и продуциран от David Ciente. Той съдържа парчетата „Iguana“,“Tu Manera” и “RA”, които са част от саундтрака към филма Grand Hotel на ABC, сериала Elite на Netflix, Need For Speed Heat и рекламата на Apple Watch.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist