INNA със секси и атрактивен музикален видеоклип - Балканика

INNA със секси и атрактивен музикален видеоклип

Written by on 11.06.2021

INNA със секси и атрактивен музикален видеоклип

INNA пуска дългоочакваното видео на „Maza“, една от песните, включени в предишния й албум „Heartbreaker“. Видеоклипът е заснет в Дубай и е един от най-динамичните и секси клипове, които изпълнителката е пускала наскоро.

Готини еклектични тоалети, щастливи радостни хора, мощни автомобили и пустинни пейзажи са част от видеоклипа „Maza“, режисиран и заснет от Bogdan Paun и Alexandru Muresan от NGM Creative, продуциран от Loops Production.

„Maza“ е един от видеоклиповете, които наистина обичам, секси, забавен, с готини хора и страхотна атмосфера. Надявам се, че ще ви хареса и ще го споделите с всичките си приятели!“, каза INNA.

Песента е написана от Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli и INNA и е направена в Dance Queen’s House, творчески лагер на INNA, проведен миналата година, когато тя беше изолирана за 3 седмици в къща с нейния екип за писане на песни. Резултатът от Dance Queen’s House е албумът „Heartbreaker“, който включва 10 песни, включително хит „Flashbacks“, песен, която завладя класации от Русия, Полша, Украйна, Румъния, България и много други. Целият списък включва „Maza“, „Heartbreaker“, „One Reason“, „Flashbacks“, „You and I“, „Beautiful Lie“, „Gucci Balenciaga“, „Sunset Dinner“ и „Thicky“.

INNA имаше много напрегната година досега с много песни: супер колаборация с Alok и Sofi Tukker за “It Don’t Matter”, “Cool Me Down” feat. Gromee, водещ DJ и продуцент от Полша. INNA засне страхотна сесия на живо за всички тези песни и в момента работи по предстоящия си албум, който ще бъде издаден тази година.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.