INNA се събра с Dhurata Dora и Stefflon Don - Балканика

INNA се събра с Dhurata Dora и Stefflon Don

Written by on 01.02.2023

INNA се събра с Dhurata Dora и Stefflon Don

INNA си партнира с двама страхотни артисти Dhurata Dora и Stefflon Don, за да издаде най-очакваното официално видео на сингъла “Yummy”.

„Yummy“, денс песен, енергична, с оптимистично послание, е продуцирана от Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, написана от Alida Garpestad Peck, Rollo, Alexandru Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen, Dhurata Dora, Denk, Tonic и текст на Alida Garpestad Peck, Rollo, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen, Dhurata Dora, Denk, Tonic.

Казахте си „вкусно-вкусно“, след като чухте „вкусната“ песен на INNA, но Dhurata Dora и Stefflon Don я правят още по-сладка. Тези трима изпълнители ни обещават нова година, изпълнена с енергия и добро настроение. Как да започнем годината по-добре, ако не с INNA x Dhurata Dora x Stefflon Don. Официалното видео е режисирано и заснето от NGM Creative, Bogdan Paun, Paul Tatcu и Alexandru Muresan, екипът, с който INNA обикновено си сътрудничи.

„Страхотно е да работиш с невероятни и талантливи артисти като Dhurata Dora и Stefflon Don, щастлива съм от това сътрудничество и че можем да се подкрепяме взаимно в това, което обичаме най-много: разпространяване на любов чрез музика. Насладете се!”, каза INNA.

„Аз съм абсолютно щастлива да обявя издаването на „Yummy“. Вложих сърцето и душата си в това сътрудничество и съм извънредно развълнувана за моите любими фенове, че най-накрая ще имат възможността да го чуят. Обичам ви всички.“ , каза Dhurata Dora.

„Много съм развълнувана, че най-накрая можете да видите тази „вкусна“ изненада! Много се забавлявах, докато снимах това и се надявам, че това сътрудничество ви харесва точно толкова, колкото и на мен. Много любов и удоволствие!“, каза Stefflon Don.

Издадена в края на 2022 г. с лирик видео, песента „Yummy“ привлече вниманието на публиката и събра почти 4 милиона гледания.

INNA, един от най-успешните артисти от Румъния, с впечатляваща международна кариера, премина нов важен праг: 10 милиарда гледания и стриймвания. Това също е рекорд за румънски изпълнител и потвърждение за репертоар с десетки хитове, известни и оценени по целия свят, със сътрудничество с подходящи румънски и международни артисти като J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker и др.

Dhurata Dora е косовско-албанска певица и автор на песни, родена в Германия. Нейният безупречен стил и музика я направиха една от най-големите суперзвезди на Балканите. До днес тя е събрала повече от 200 милиона стриймвания и повече от 1 милиард гледания на видеоклипове по целия свят. Международно й сътрудничество с Azet, Soolking и GIMS остави нейния забележителен отпечатък върху европейската музикална сцена, който ще достигне до много повече хора в бъдеще.

Британската денсхол/рап изпълнителка Stephanie Allen (известна още като Stefflon Don) превключва между денсхол патоа, грайм стихове и медени вокали с лекота и увереност. Тя проби през 2017 г. с хита „Hurtin’ Me“ в Топ 10 и спечели наградите MOBO и NME, преди нейният микстейп Secure от 2018 г. да попадне в Топ 40. Тя се появи в хита на Wiley от 2019 г. „Boasty“ и следващите солови сингли като „Can’t Let You Go“ от 2020 г. и „Like That“ от 2022 г. се впуснаха в стилове като афробийтс, трап и R&B.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.